VLOGG – Morgentrening, SOMA MOVE og en fullkropp styrkeøkt

God søndag, fininger. 

Jeg innrømmer at følelsen er god i det jeg publiserer denne vloggen, tidlig en søndags morgen. Just as it should be, hehe. Håper dere liker den, som alltid, kom gjerne med innspill. Se den gjerne i fullskjerm eller på YouTube, da formatet den vises i her på bloggen gjerne ikke er helt optimalt. Husk også trykke å tannhjulet nederst i høyre hjørne, og velg høyest mulig oppløsning.

Hvis du liker videoen blir jeg SÅ glad om du gir den en tommel opp, og ikke minst trykker abonner på kanalen min – det gjør det mulig for meg å lage mer videoinnhold også i fremtiden?

Nå har jeg bare tiden av veien, for jeg skal nemlig.. gjøre noe sjukt, som jeg gleder meg litt til, men aller mest gruer meg. Hele sulamitten får dere høre om i Treningspodden i morgen, og muligens også i neste ukes vlogg. Vel, den tid, den sorg, haha. En ting er sikkert – jeg kommer til å ha det middels vondt til vondt i cirka fire, fem timer frem i tid, og det er fremprovosert av egen fri vilje, tru det eller ei. Wish me luck?

Kan jo runde av med et aldri så lite hint..

Adios, amigos. 

Flere
Artikler