Dagens Næringsliv om playblogg.no – slik skal vi skille oss ut

Bildet et knipset av Gunnar Blöndal for Dagens Næringsliv. 

Hei bloggen!

Forrige uke var Dagens Næringsliv på besøk her på bloggen, og her er saken de skrev om oss. Stor stas! 🙂

image

Meg og David, som er en av de jeg jobber tettest med her på kontoret. Sjefen sjæl!

Beklager fraværet de siste dagene – jeg har blitt bitt av forkjølelsesbasiller, og har hatt fullt fokus på å få kroppen gjennom jobb og hverdag. Planen var aldri å la bloggen lide, men søren heller – når øya går på tvers og du snørrer over hele tastaturet er det bedre å la være. Tviler på at det hadde blitt noen magisk #matmandag eller #treningstirsdag utav den tompapp-skallen jeg har vært de siste dagene. Dessuten hadde jeg både en slags audition og en fotoshoot utendørs i går, som krevde det siste jeg hadde av friskus-overskudd.

image

Gleder meg til å vise litt flere bilder fra shooten. Det var helt magisk stemning fra morgen til kveld, og den var faktisk for et av mine favorittprodukter. Love it!

Nå håper jeg det kun er snakk om en liten dag til, før jeg er på topp igjen. Ha en nydelig onsdag hjerter, håper dere tar vare på kropp, sinn og sjel i denne travle, litt småkalde, men veldig koselige førjulstiden 🙂

Flere
Artikler