Fotoshoot med Carmex – Winter Wonderland i Oslo sentrum

Som jeg skrev tidligere i uken, på tirsdag var jeg så heldig å få være med på fotoshoot i regi av Carmex.

image

Tilfeldvis favorittleppomaden. 

Vi tok bilder som skal brukes i ulike annonser over nyttår, og temaet var veldig, typ.. glede og winter wonerland-ish. Elsket det!

image

Vi ble først sminket og dresset opp i lokalene til Egmont, før vi reiste videre til første location – Tryvann. 

image

Jeg la min elsk på denne skidressen, og ble minnet på hvorfor Peak Performance er så forbanna fresht. Og dyrt da, hehe. Men kvaliteten er priceless. 

image

For anledningen hadde jeg med meg Tore, som jeg kjenner fra Studio Jobbsprek, hvor jeg har hatt noen treningstimer det siste halvåret. 

Tore

Han hadde eksamen dagen etter, men var sporty og ble med på shoot lell. Tusen takk Tore!! Sammen funket vi ypperlig fra morgen til kveld, og det blir spennende å se det ferdige resultatet. 

image

Her er vi på plass i Tryvann. Vi var heldige med været, det var typ, verdens mest fantastiske dag! I motsetning til været nå.. Slaps, slaps, slaps, hehe. 

image

Vi lo godt av(med) stylist Cecilie, som ikke akkurat hadde kledd seg heelt for anledningen, hehe. Fikk så flashbacks til Cameron Diaz i The Holiday. MEN, hun var uten tvil den stiligste av oss – as always 😉

image

Stig Jarnes var fotografen, som også tar en del bilder for ShapeUp – superfin fyr, som gjør det enkelt å slappe av og smile til krampa tar en. 

image

Preeeetty. Typisk tirsdag dette her, stå å sprelle foran en snøkanon, hehe. 

image

Prøver meg på en selfie underveis i shooten, men sola, typ, midt i øya. Godt det var en proff fotograf som tok bildene som gjaldt!

Etter å ha knipset på Tryvann i noen timer tok vi turen innendørs for litt kjapp lunsj og restyling, før vi satte snuta mot Spikersuppa i Oslo Setrum. Da var det en slags preppy look i byomgivelser som sto på agendane. På skøyter!

image

På dette tidspunktet hadde jeg mer enn nok med å holde varmen, balansere på skøyter (er det noen som går på skøyter?!!) og samtidig se sånn tålelig fin ut foran fotograf-Stig. Så det ble med dette ene bildet, hehe.

Men hvem vet, kanskje fotografen er snill og sender meg noen av bildene? Alltid sjukt å se forskjellen på bilder som dette, kontra de som er knipset av en proffotograf, obviously. Og denne bloggen blir jo alltid glad når den kan krydres med ekstra jålete bilder 🙂

Takk til Carmex som ville la meg leke modell for en dag, takk til herlige Julie som sminket meg bildefin, takk til Cecilie til stylet meg i freshe klær fra topp til tå, takk til Stig som tok fantastiske bilder, og ikke minst, takk til Tore som leverte varene fra start til slutt.

Råbra team, rett og slett!

 

Flere
Artikler