Dagens treningsøkt og middag med kjærlighet

Oppdateringen i dag ble visst noe senere enn vanlig. Du veit de dagene hvor du tenker at du har sjukt god tid til alt mulig, men så bare – blir all tiden borte? På oppgaver du trodde du skulle være fort gjort. Jeje, det innebærer ikke noe annet enn sen jobbings her i sofakroken i mitt fantastiske hjem, så det er ikke særlig synd på meg. Mannen er på jobbreise helt til torsdag, så jeg må sysselsette meg selv uansett – det var digg å være alene hjemme i typ.. et par timer, så meldte savnet seg. Oh well – litt savning er sunt, det.

Du, i dag hadde jeg en super treningsøkt som jeg allerede har delt med dere på Instagram.

Vi varmet opp med litt stretching og lette reps, som jeg stort sett alltid gjør, før vi gikk løs på økta. Den gikk som følger… 

Markløft 6 reps x 4 sett

Utfall bakover fra step/forhøyning 10-12 reps x 3 sett

Pushups 4-6 reps x 5 sett

Enarms roing 12-15 reps x 3

Pallof press 12-15 reps x 2 sett

Som en finisher kjørte vi ett minutts intervaller på en slags trappemaskin-sak. Føler den har en litt sånn Jane Fonda-sving over seg, men samtidig er den sabla bra også serru.. få ting jeg kan komme på som svir like godt i rumpa, med unntak av å faktisk gå i trapper – det er jo det man gjør, hehe.

Deretter reiste jeg hjem til mamma og pappa og fikk servert en superdigg middag! På agendaen sto egentlig en tur innom butikken etter trening, og samtidig filme ukas #matmandag – men vet dere.. når jeg fikk den invitasjonen fra mamma så bare klarte jeg ikke å si nei. Det har gått i ett de siste dagene, og tanken på å bare kunne synke den i sofaen hjemme og få servert middag ble rett og slett for god til å takke nei til. I tillegg serverte hun skrei, noe jeg aldri får laget selv – så jeg håper dere kan se hvor jeg kommer fra.

Noen snapshots fra dagen, pluss den fantastiske middagen jeg ble servert i dag. 

eeee

IMG_3627

Det vil si at #matmandagen min kommer senere i uka, det lover jeg. På video, på Facebook-siden min, som alltid – så om du ikke har liket den allerede, do it now. Du finner den HER.

Akkurat i dag trengte jeg bare å.. koble av litt, spole noen år frem i tid og være Pia på 14 som fikk servert middag av mamma, hehe. I tillegg hadde hun strikket verdens fineste genser til meg! Og ikke nok med deet – samtidig var pappa i huset mitt og slipte ned dørkarmene våre – en sånn typisk greie som har hengt over oss i flere uker og vi har ikke fått gjort det. Nei, verdens beste foreldre ass!

Sorry for all familyloven her nå altså, jeg bare fikk det virkelig over meg i dag, hehe.

 Håper uansett dere likte økta da, og at dere er fristet til å teste. Den er super! Prates i morgen babes – jeg kickstarter tirsdagen med poddeinnspilling sammen med Silje – hurra!

Dere har vel forresten fått med dere den nyeste episoden som kom i dag? Hvis ikke, sjekk den ut HER.

 

Flere
Artikler