For deg med ambisjoner for deg selv

Ny workshop er rett rundt hjørnet, og i dette innlegget får du muligheten til å motta et earlybird-tilbud rett i mailboksen. I tillegg får vi på RAW Trening, der jeg jobber som PT og mental trener, besøk av en av verdens beste mentale trenere om en snau uke, og om du vil kan du joine meg på fagdag med han. Begge disse er nok for deg som har ambisjoner for deg selv, og som ønsker å gjøre det som skal til for å prøve å være den beste versjonen av deg selv, både fysisk og mentalt. 

Jeg har virkelig «funnet meg sjæl» i det å jobbe med både mental og fysisk trening pararellt, da under paraplyen «bli din egen PT». Når jeg tenker meg om har jo nettopp det formet alt jeg har gjort siden dag 1 – spre informasjon og inspirasjon via ShapeUp, meg selv og bloggen, med mål om å nå ut til så mange som mulig. Ikke fordi jeg er opptatt av å eksponere meg selv, kunnskapen min eller «hva jeg får til» på trening, tvert imot – jeg har lyst til å dele så mye som mulig, gjøre inspirasjonen og kunnskapen lett tilgjengelig, slik at flere der ute blir i stand til å ta kontroll over egen trening, helse og kosthold. Det er noe jeg brenner for, og hver gang jeg tenker på det blir jeg motivert til å jobbe hardere – I think I have found my calling 😉

Nå er jeg så heldig at det har blitt en fulltidsjobb, som treningsprofil i Denye.no, i tillegg til å være mental og fysisk trener. Jeg det som plommen i egget når det kommer til jobbsituasjon, som jo er de ultimate arbeidsforholdene når man ønsker å utvikle seg – hurra!

Ulike roller og jobber kan være utfordrende å balansere, men når målet er det samme med alle tre blir det også langt lettere å leve med 😉 

Jeg elsker å jobbe med både fysisk og mental trening, og digger anledninger der jeg får kombinert begge deler – som på jentehelga på Geiranger i helgen som gikk.

 

oss
Å spille inn Treningspodden med Silje hver eneste mandag er en drømmeoppgave, spesielt når vi har med kule sponsorer og samarbeidspartnere. Mye kult som skjer fremover – det gledes!

 

ooo
Å være profil med blogg og det hele innebærer å stikke hodet en god del frem – da er det så utrolig godt å ha denne gjengen å lene seg på. Denye.no har blitt en braksuksess, og jeg er evig takknemlig for at jeg vår være med på moroa!

 

eo
Det blir en del selfies her og der, og tro meg, det finnes uendelig med dager der jeg er skit lei av «eksponeringskjøret». Da minner jeg meg selv på at målet er langt større enn «meg og mitt» og hva jeg føler og foretrekker – og fortsetter å knipse, produsere, publisere og dele – sånn går no´dagan 😉

 

Dessuten ville jeg nok aldri hatt muligheten til å kjøre min egne sportyprosjekter, som workshopene «Bli din egen PT», om det ikke var for los bloggos og de andre kanalene mine.

Speaking of! Neste workshop er rett rundt hjørnet, og avholdes på RAW Trening rett over påske. Datoene er lørdag 29. april fra kl. 12-16, torsdag 4. mai fra kl. 19 til 21 og lørdag 20. mai fra kl. 12-16. Du kan lese mer om workshopen HER (nederst i innlegget, etter de knallgode tipsene), og send meg gjerne en mail på Pia@rawtrening.no om du ønsker et earlybird-tilbud rett i innboksen din. Jeg ferdigstiller de siste detaljene i disse dager, og har planer om å gå ut med workshopen innen helgen – førstemann til mølla 🙂

Erfaringsmessig vet jeg at det er digg å ha et treningsopplegg klart til etter påske, da man som regel er proppfull på påskeegg og feriekos, samtidig som man begynner å ane sommer og sol. Våren er ekstra digg når man kjenner seg frisk og sprek i kroppen, og jeg tør påstå denne workshopen er en perfekt start på treningsvåren 2017! Ferdig treningsprogram får du fra dag 1. 

foreles_T3A0288

Jeg har allerede gjennomført én workshop, som gikk knallbra! Ikke minst var deltakerene superflinke til å gi meg gode tilbakemeldinger i etterkant, som gjør det mulig for meg å rigge til en enda bedre pakke denne gangen. I tillegg innhenter jeg inspirasjon der jeg kan, og det første stedet jeg starter er selvfølgelig på RAW Trening – jeg er heldig som jobber på et kompetansesenter med kontinuerlig fokus på både fysisk og mental trening.

Neste tirsdag, nærmere bestemt 21. mars, får vi på RAW nemlig besøk av professoren Mark Nesti, som reiser helt fra England for å dele sin kunnskap. Vi hadde blant annet undervisning med han når jeg tok kursene i mental trening, og han har jobbet med flere av verdens beste utøvere, lag og prestasjonskulturer.

Nå er ikke jeg så veldig inn i fotball, men Everton og Manchester United er blant annet på lista… ganske sjukt. 

Han kommer altså til våre lokaler på Lysaker for å holde et seminar om hvordan man kan øke både personlige og organisatoriske prestasjoner ved hjelp av psykologi. For min del er jo den personlige biten viktigst, både for meg selv, men også hvordan jeg kan ta det med til kunder, men mer kunnskap om hvordan man kan jobbe bedre i et team er jo også noe jeg alltid trenger mer kunnskap om. Jo bedre, mer effektiv og velfungerende man kan være som en del av et team, jo større sannsynlighet er det for at teamet funker bra – man blir jo sjeldent god alene, eller hva? 🙂

Du kan lese mer om workshopen Nesti skal ha på Facebook-eventet HER. Den gode nyheten er at deler av denne dagen er åpen for alle – så hvis du også vil ha med deg noe av denne kunnskapen bør du ikke nøle med å klikke deg inn på eventet og vurdere å joine meg på en super fagdag for alle oss som er like interessert i mentale som fysiske prosesser.

Men nå må jeg løpe – det vil si, forlate kontoret i Nydalen til fordel for kunder på RAW Trening. God tirsdag til deg 🙂 

Flere
Artikler