Dagens treningsøkt og reisefeber

I skrivende stund har jeg labbet rundt i heimen her i noen timer, etter å ha startet dagen med en styrkeøkt på SATS. Jeg snappet hele faktisk, så om du er gira kan du sjekke den ut på snappen min Piapiapiapia. Jeg avsluttet økta, som var forholdsvis kort, med nok en kroppsvektsfinisher på stadion her i Drammen. Jeg går nemlig forbi den både når jeg går til jobb og trening, og nå for tiden føler jeg at den skriker mot meg hver gang jeg rusler forbi. Og er det bare meg som syns det er sjukt klamt på treningssentere om dagen? Altså.. jeg svetter nok sånn i utgangspunktet – nå er det helt bonanza. Oh well, litt digg er det å, men jeg blir faktisk litt brydd til tider – drypper svette rundt hele knebøystativet vett – not nice.

Anyhow, jeg kom meg ut etterhvert, og avsluttet med 3 runder av dette…

I videoen gjør jeg.. 
– Planke med beintrekk til albue 10 reps på hver side
– Sideutfall 15 reps på hvert bein
– Burpees 20 stk
– Koffertsitups 20 reps
– Boksing i knebøyposisjon 50 «slag»
– Boksing i stående posisjon 50 «slag»
– 15 push ups, gjerne smale

Supert som en finisher, men helt konge som en egen økt også – du kan jo for eksempel kombinere det med en løpe- eller gåtur, kjerneøvelser, intervaller – you choose. På YouTube-kanalen min her finner du masse gode forslag til flere økter du kan gjøre med egen kroppsvekt. 

Og dett var dett – selv om det var mer enn nok for min del, hehe. Etter trening lagde meg jeg omelett av tre egg og grønnsaker, og to brødskiver med masse digg pålegg – var så sjukt sulten? Resten av dagen, og kvelden, vil gå med til planleggingen av treningsreisen jeg og Maren kjører fra og med.. i morgen! Først nå det går opp for meg at jeg skal på tur igjen, og denne gangen på min heelt egen reise – dream come true, I must say. Programmet vi har satt opp er helt konge, og logisk nok, en sånn type treningsuke jeg og Maren selv hadde drømt om å få være med på.

Dette er deler av nyhetsbrevet vi sendte ut for noen dager siden – woho! Flyet går klokken 18.00 i morgen, og vi kjører i gang treningsuka mandag morgen, med velkomstmøte og seff en stor, god frokost. Det blir selvfølgelig en del snapping og morsomheter fra treningsuke i mine kanaler, men skal sørge for at det ikke tar helt av altså – det er jo ikke alltid liiike fett for de som ikke er med, hehe. Men vit at det kommer en ny tur allerede til høsten, så om du kjenner det rykker i den sporty reisefoten ila. uken.. sjekk ut mer info om høstturen vår her. Det er enda noen få plasser igjen ?

Men nå venter planlegging, pakking, avslapning og lørdagskos – og i morgen kommer, som vanlig, et innlegg om treningsuka som har vært. God lørdag, fintfolk ?

Flere
Artikler