Treningsuka som gikk – uke 22

I dag kickstartet jeg det som skal bli tidenes uke med en kjapp treningsøkt ute, etterfulgt av en digg frokost og den siste pakkingen. Alt i alt har det vært en helt super treningsuke, og jeg har hatt energi fra en annen verden – tror det er utetreningen som gjør meg så gira, hehe. Det, og at jeg fikk med meg mannen på to av ukens økter.

Ha en nydelig fridag dere, og lov meg å nyte litt ekstra – det er jo fri i morgen!

Mandag 

Gjorde denne økten sammen med mannen – super start på uka!

Tirsdag 

Hadde hjemmekontor, med ganske mye å få unna, så jeg måtte gjøre noe som var kjapt og effektivt. Løp meg en lett tur på cirka 20 min, der jeg la inn fem bakkeintervaller i en ganske lang og seig bakke. Vel hjemme igjen kjørte jeg en styrkeøkt på terrassen, som jeg gjorde tyngre ved hjelp av en vektvest på 10 kilo, minibands, en større strikk og sklimatter. Helt konge økt, og akkurat hva jeg trengte denne dagen.

Onsdag 

Crossfit på morgenkvisten med mannen. Hele økta kan du sjekke ut her.

Torsdag

Styrkeøkt på SATS. Det ble blant annet hip thrust og pullups, tunge markløft, dips i ringer, sideveis step up med stang og roing i ringer.

Fredag 

Hviledag, med kroppen godt planta i sofaen så fort klokka sa helg.

Lørdag 

En styrkeøkt på SATS, samt en kjapp finisher med egen kroppsvekt etterpå.

Søndag

I dag trente jeg litt bakkeintervaller, i kombinasjon med utvalgte kjerneøvelser og et sett med fullkroppsøvelser med egen kroppsvekt. Det var det jeg rakk å skrive dere, for nå skal jeg hoppe på flytoget om kort tid.

Rhodos, treningstur og fete jenter, her kommer jeg! ???

Flere
Artikler