Endelig er vi på plass!

Endelig er vi i gang – hurra! 01.30 i går natt landet vi i sengen etter en lang dag på reisefot, og i dag tidlig klokken 07 spratt vi opp for å preppe til første økt for gjengen. Jentene vi har med oss er virkelig en kjempegjeng, og på sett og vis føler jeg vel egentlig at jeg er på tur med en svær vennegjeng – må være fordelen med å invitere blogglesere på treningstur??

Vi prøvde å finne en superfet, bra hashtagg for turen, men endte etterhvert opp med at det enkleste er det beste – #piaogmarenstreningsreise it is! Gøy å se at jentene allerede bruker den?

Etter ukas første økt ble det litt turgåing på min og Marens del, for å bli kjent i området. Deretter lunsj, før det gikk kjapt mot siste økt for dagen. Målet her var å gi jentene en smakebit på hva som kommer resten av uka, og det hele ble en fin miks av dynamisk stretching og oppvarming, sirkeltrening med styrkeøvelser og intervaller helt til slutt – middagen kommer til å smake sabla godt, for å sirre´sånn! Hvert øyeblikk blir det middag med gjengen, før en ny og sporty dag venter i morgen – morgenjogg og trening, hotellfrokost, solings, badings, mere trenings.. kan det bli bedre??

Fyr gjerne løs med innspill om det er noe spesielt dere vil høre om fra turen – det bli nok hyppige oppdateringer fra denne kanten uansett, men ideer fra dere er jo det aller beste.

De to siste bildene er lånt fra Maren – godt vi har med en proffblogger og fotograf, så det blir noen bilder å fylle blekka med. 

Nå skal jeg svare på litt mailer fra kunder, se litt på morgendagens program og bare kule´n før middag om en liten time – er så digg å endelig være på plass!

Håper dere har hatt en fantastisk fridag der hjemme?

Flere
Artikler