VIDEO: Kondisjonsøkt «the crossfit way» og en perfekt morgen

Inneholder omtale av en sponset tjeneste

Ingenting er perfekt i verden da, men denne morgenen var søren meg ikke var langt unna. I går startet nemlig jeg og mannen dagen med en crossfitøkt på Crossfit Fønix her i Drammen. Det er kanskje hverdagskost for noen av dere sprekiser der ute, men slik ting er nå er ingen av oss særlig til morgentrenere. Når det er sagt finner jeg alltid stor i tipsene jeg skriver om i dette innlegget.

Nå jeg vurderer frem og tilbake er det altså bevissthet rundt min egen innstilling og handlekraft, samt fokus på følelsen etterpå, som gjør at jeg som regel ender på ja. Sjekk ut hvordan økta gikk i vloggen under – denne økta anbefaler jeg deg absolutt å teste, om du syns det ser moro ut. Forholdsvis enkle øvelser, fine arbeidsperioder og ja.. utover pust, pes og litt slit er det rein plankekjøring inn til mål. Målet er å trene kondisjon ved hjelp av enkle styrkeøvelser, som gjør at du aktiviserer muskulaturen i større grad enn om du kun jogger, løper intervaller, etc.

Økta i sin helhet ser dere i videoen, og det skal være mer enn godt nok forklart – om dere har spørsmål, fyr løs?

Tusen takk til Crossfit Fønix for en superøkt!

En ting er at morgenen var superduperfin fordi jeg fikk startet den med mannen på trening, en annen ting er det som skjedde etterpå. Vi bilet hjem, mekket frokost til mannen, sendte han avgårde på jobb, før jeg mekket min egen klassefrokost. Syns ihvertfall jeg da – det er jo den samme som jeg har blogget om for dere før, men ja – den love it. Får meg til å føle meg bra, gir meg proteiner og sunt fett, samt en god dose greens. Når jeg kan avslutte med eplebiter med kanel og kaffe med melk i, ja, da er jeg i hverdagslykke-land, ass.

Resten av dagen gikk med hjemmekontor-jobbing, videoinnspilling, samt en svipptur innom Anita hos Hendrix Hair Drammen. Asså.. halleluja!

Den gleden man får ved å endelig drepe etterveksten med lyse striper ass, spesielt nå som våren og sommeren er over oss – priceless. I tillegg satte jeg på nye extensions, etter ei litta periode uten. Noen av dere kjenner jo til mitt #prosjektsunthår, som du kan lese mer om her og her, der målet mitt rett og slett er å.. få sunnere hår (what a shocker). Om det er mulig med extensions eller ei var jeg jo litt spent på, men det ser ut til at det har funket som bare det – skriver mer om det i et eget innlegg, for de som er spesielt interessert – jeg syns det er moro å utforske litt, da jeg rett og slett ble drit lei av å gå til x antall frisører som bare prakket på meg produkter fordi jeg måtte ha det, blekte i vei når håret egentlig ikke tålte det, og.. ja. Rett og slett bidro til at jeg fikk enda dårligere hår enn hva jeg hadde i utgangspunktet (det er ikke sånn at jeg var Rapunzel for noen år siden altså, alltid hatt tynt fugleungehår, hehe). Men ansvaret ligger mest av alt ligger hos meg selv da, I knoow? Så derfor prøver jeg å gjøre noe med det nå, hehe.

I dag startet jeg dagen med en styrkeøkt på SATS, før jeg skal jeg jobbe hjemmefra noen timer. I kveld skal jeg på Imagine Dragons-konsert med DeNye-jentene og Telenor – det gledes!? Test økta, den er superduper, og mekk gjerne frokosten i etterkant, superduper den å.

Ha en nydelig dag?

Flere
Artikler