Den beste måten å anvende tunfisk på boks på

.. syns jeg da? Tunfisk på boks er en fantastisk og rimelig proteinkilde, og ikke minst praktisk. Kan lagres lenge, fin porsjonsstørrelse til et måltid, krever ikke varmebehandling.. helt topp! Når det er sagt er det kanskje ikke verdens mest spennende utgangspunkt for noe digg, men ved å lage denne tunfiskrøren syns jeg det blir såå mye bedre! Passer like godt i en stor salat som på ristet brød, men jeg slår jo gjerne et slag for å spe på med grønnsaker når man kan, da gjerne i en svæær salatbolle. Elsk?

Du trenger..

Tunfisk i vann

Cremé fraiche eller rømme

Løk eller rødløk

Salt og pepper

Så mikser du bare sammen alt dette? Cirka en halv løk, to til tre spiseskjeer cremé fraiche og salt og pepper etter smak. Denne funker supert i en salat, da den både gir protein, smaker godt og funker som en slags dressing i salaten din.

Jeg brukte spinat som base, og pimpet opp med det jeg hadde i kjøleskapet; litt brokkoli- og ertemos, agurk, avocado, fetaost og litt olje fra fetaost-glasset. Nydelig!
Salatboller med masse grønnsaker er noe vi alle bør få i oss jevnlig, gjerne daglig, og da er blandinger som dette helt topp. Anbefales!

Nå setter vi oss hvert øyeblikk i bilen og suser til fjells. Krysser fingrene for lite biler og sovende baby, hehe. God mandag?

Flere
Artikler