Treningsmotivasjon i en god sak og egotrippen som følger

For noen dager siden ble jeg utfordret av kjæresten til å 1) løpe eller gå fem kilometer, 2) utfordre fem venner på Instastory til å gjøre det samme og 3) donere 50 kr-ish til mental helse (vippsnr. 81733) når jobben var gjort, samt legge ut screenshot av det. Jeg skulle egentlig ikke trimme denne dagen, men ble logisk nok litt gira på å vise frem til både han og dere at jeg gjennomførte?
Så da gjennomførte jeg, utfordret videre ooog vippset.

Ettersom denne og andre «challenger» går så det griner i sosiale medier er det sannsynlig å tro at det er flere enn meg som blir trigget av muligheten/«unnskyldningen» til å vise at man er sporty, OG at man gjør noe for en god sak i samme slengen. Vinn, vinn! Så jeg vil oppfordre dere til å gjøre det samme? Tag gjerne meg, @piaseeberg og @mental_helse hvis du slenger deg med ?

Fine bestisser som tok utfordringen på strak arm ??

Litt artig i grunn, at en økt blir så mye mer fristende så fort man får mulighet til å betale for den, haha.

Samtidig får man vist frem sportynessen sin, noe jeg kan skrive under på at det ligger masse motivasjon i! På dager det ikke frister kan jeg glatt la meg motivere av følelsen av å kunne legge det ut etterpå! Dette er ikke noe samarbeid eller noe, jeg bare syns det var en fin greie å dele videre – sleng deg på om du vil ?

Nå er klokka snart formiddag, og jeg og mini ligger i sengen enda. På tide å få i seg litt frokost, så blir det bokskriving i x antall timer. Hvis jeg har en god skrivedag skal jeg belønne meg selv med en skitur i kveldssola!


God tirsdag❤️

Flere
Artikler