Jeg er en av de som dro på hytta

Jepp! Så fort hytteforbudet ble opphevet reiste vi til fjells for å tilbringe noen etterlengtede dager og uker på hytta til familien til mannen. Det har vært planen i x antall måneder, ettersom mannen startet perm i april og jeg hovedsakelig jobber med bok. Skulle jo reist videre på treningsreise 1. mai, meeen det utgikk, hehe. 

SÅ, gleden var stor når vi kunne fortsette permlivet til fjells. Jeg vet jo at unødvendige fritidsreiser enda frarådes, men vurderte det dithen at å reise til fjells for en lengre periode, etter å ha holdt oss for oss selv hjemme i en enda lengre periode, måtte være ok. Vi storhandlet hjemme, så vi er så lite blant folk som mulig, og, tja.. fortsetter å leve et karanteneliv selv om vi ikke er i karantene? Jeg ønsker ikke å oppfordre til at folk reiser i hytt og gevær, men tror på at alle gjør egne, smarte vurderinger slik at fellesdugnaden fortsetter å funke like bra som den har gjort til nå. 

Planen er å være her oppe til mai-ish – da er det en svipptur hjem for blant annet fotoshoot til boken min. Og en tur til frisøren hvis jeg er heldig ? 

I dag startet dagen med kaffe og god frokost, etter fem(!!) sammenhengende timer med søvn. Lykke! Så fikk jeg meg en god skitur, som ikke akkurat var kjipt – kan melde om strålende sol, trikkeskinner, perfekte ski og en ålreit form. Kan virke som om x antall trilleturer siden november har holdt blodpumpa godt i gang! 

Samler på smilerynker!

Nå blir det bokskriving resten av dagen, samt babyheng, litt trilling, amming, god lunsj.. bissniss as usual. Håper du har det bra?

Flere
Artikler