Den seigeste juleaftenøkta. Ever.

Det har blitt en slags tradisjon for meg å hooke opp med folk hjemmefra på julaften og finne på noen treningssprell. Ikke fordi jeg føler jeg «må» på noen som helst måte, men det er hyggelig å se fine folk, kjenne kroppen jobbe litt, for så å vende snuta hjem til julegodt og familiehygge.

I år ble jeg invitert med (eller, jeg inviterte meg selv) på juleøkt med Crossfit Drammen-gjengen.

Og shit man, den satt i sikringsboksen!

Vi møtte opp klokken 09, og ble møtt av Thoms og Vetle som er instruktører på boxen. På dette bildet er jeg blid og fornøyd. Ante fred og ingen fare.  De sa nemlig ingeting om økta før vi kom i gang. Og da avslørte de bare litt og litt av gangen.

image

Smart trekk av dere Crossfit Drammen. Hadde dere avslørt hele smørja fra begynnelsen av hadde jeg mest sannsynlig løpt hjem til julestrømpa mi asap.

image

Vi begynte med markløft. Det var om å gjøre å løfte så mye som mulig, altså maksløft. Det tyngste du klarte å løfte ble poengsummen din.

image

Vinnerne ble kapteiner på hvert sitt lag på neste øvelse – tautrekking.

image

image

Etter langt om lenge og lengre enn langt kom vi i mål, mitt lag som en god nummer to 🙂

På dette punktet følte jeg meg ganske så ferdig, og så for meg en hyggelig, liten finisher på.. tja, 15 min?

Men nei. 

image

Dette, mine venner, var dagens hovedøkt (ingen hadde sagt til meg at «juleøkta» varte i to timer, isteden for en, haha).

AMRAP står for As Many Rounds As Possible, i dette tilfellet på 60 minutter. 60 minutter!

image

Skjønner dere eller? Blir sliten bare av å se på bildet jeg ass.

Vi skulle gjøre så mange runder som mulig av dette på 60 minutter, selvfølgelig med skaleringer innimellom. Jeg gjør ikke 24 pullups på rappen for å si det sånn. Egentlig ikke i det hele tatt når jeg tenker meg om.

image

Jeg og Åsmund, som trener med meg på Crossfit Oslo, kjørte økten sammen. Vi skulle jobbe i par, som vil si at alle de 24 repetisjonene på hver øvelse skulle fordeles mellom de to på laget.

Her er vi ca halvveis. Jeg måtte bryte inn og ta en selfie for å snike til meg en pause. Åsmund var drøy!

image

 

image

Men hei! Det gikk faktisk ganske bra. Og etter 60 gjennomførte minutter kom vi søren meg på andreplass. Så da var det opp på seierspallen og høste creds.

Egentlig ganske lite keen på å steppe opp på den boksen eenda en gang. Trengte hjelp.

image

image

image

Moro for unga!

image

image

Glabilde på slutten hører jo med.

Takk for meg Crossfit Drammen! Det var helt insane, uvanlig jævlig når det sto på, men superdigg etterpå.

Dagen i dag går med til å ligge i vater, men i ettermiddag poster jeg noe som vi kan gjøre i morgen. Jeg håper så mange som mulig blir med, og viser frem bilder på Instagram med hashtaggen #shapeupnorge 🙂 Og jeg håper virkelig at noen gjør det! Hvem vet, kanskje jeg faktisk har noen lesere nå? 😉

Nå sitter jeg med rumpa i sofaen, med julestrømpa i den ene hånda og en fersk kaffekopp i den andre. Jeg håper dere gjør det samme 🙂 Kos dere masse i kveld, og les gjerne gårsdagens innlegg både èn, to og tre ganger til 😉

 

 

Flere
Artikler