#denfølelsen

… av å vinne over sin egen latskap!? Eller, okei, latskap blir kanskje litt å ta i, da jeg ikke akkurat kan skryte på meg at jeg ligger på latsiden for tiden. Men i disse periodene blir jeg desto stoltere over meg selv som klarer å holde vedlike treningsrutinene mine, og opplever dobbelt glede når jeg er ferdig trent. For eksempel når jeg snørte på meg løpeskoene onsdag kveld, etter en hel dag på shoot til boka..

.. eller i dag, når jeg satt og susa med presentasjonen min til i morgen og gomlet proteinsjokkis fremfor å få jobben gjort. Frem til jeg fikk den gjort, hehe.

Det er en av mange fordeler med å følge et program og ha en plan, spør du meg – man vet akkurat hva man skal gjøre, hvorfor man skal gjøre det, og dermed blir det mindre fristende å droppe det. Program eller ikke, neste gang du tenker skal, skal ikke – prøv å skru av hodet, tanker og følelser og bare.. gjør det. For som lokalavisa spurte meg om i dag, når jeg gjorde et intervju om trening; «har du noensinne møtt noen som angret på en treningsøkt?».

Nei, det har jeg enda tilgode, gitt! ???

God helg dere, og hurra for alle dere som skal på ShapeUp Convention og Sprekere Drammen denne helgen – jeg gleder meg til å treffe dere!

P.S TUSEN TAKK for gode tilbakemeldinger på gårsdagens innlegg? Det gir meg så mye guts til å fortsette når dere melder fra med godord, spesielt når dere som aldri kommenterer (jeg er jo egentlig en av de selv) reiser seg fra grava og skriver noen ord – love it ???

Flere
Artikler