Denne gjør garderoberutinen min enkel, effektiv og flekkefri

I kommersielt samarbeid med NIVEA

«Skjønnhetsrutiner» er ikke noe jeg snakker ofte om her på bloggen, men jeg får, merkelig nok, stadig vekk spørsmål om det i ny og ne. Derfor har det blitt noe mer av det i det siste – om hårprosjektet mitt, om sminkefjerningsrutiner, litt om sminke.. gjengangeren i mine tips er vel hvordan ting kan gå effektivt og enkelt, samtidig som det jeg gjør er virkningsfullt og ok på pris. Dagens lille tips innfrir alle disse kriteriene til gangs, og saken var grei når jeg ble spurt om å gjøre et samarbeid rundt den nye deodoranten fra NIVEA, Invisible.

Den sto allerede på badehylla faktisk? Grunnen(e) til det er enkel.

1) Den lukter rent, fresht og digg. Jeg liker best parfymer, fuktighetskremer og deo´er som har gir en clean, nyvasket feeling.

2) Beskyttelsen varer i opptil 48 timer. Nå tar jeg meg jo som regel en dusj hvert døgn jeg altså, men man veit jo aldri, hehe.

… og 3), som definitivt er den aller beste; den lager ikke flekker på verken hvite eller sorte klær!

Det er jo gjerne over tid at det blir flekker på hvite klær da, sånne gule som er umulige å få av, så jeg syns de sorte flekkene er mest irriterende i hverdagen. Jeg må gjerne være kjapp mellom dusjslaga mandag-fredag, og ikke reint sjelden tar jeg meg i å ha hvite flekker nedover genseren etter en kjappis i garderoben. Det slipper jeg med denne!?

Du trenger ikke nødvendigvis tro på verken meg eller videoen min altså – bare prøv selv du? Deodoranten er tilgjengelig i de fleste norske butikker, og koster litt over 40 kroner. Money well spent for en sporty skrott på farta. 

P.S Om du har fått gule flekker på hvite klær lærte jeg et triks av gjengen i NIVEA – ved å bruke sitron- eller eddiksyre kan du muligens få dempet de, eller enda bedre, få fjernet de helt. Tilsett 10 spiseskjeer 25% eddiksyre eller 300 ml hvit matedikk i 5 liter vann. 12 gram sitronsyre i 1 liter vann funker også. Bløtlegg plagget i vannet i opptil tolv timer før du vasker det i maskinen.

Jeg har ikke testet det selv, men bør jo absolutt være et tips verdt å prøve ut som man har klær med gule flekker etter nettopp deobruk. Kan være kjekt å sjekke vaskelappen før du gjør dette, men om alt er bra, kjør på ?

… og fortell meg gjerne hvordan det gikk ?

Flere
Artikler