Treningsuka som gikk – uke 20

Mandag

Crossfit med mannen på Crossfit Fønix her i Drammen – kunne ikke tenke meg en bedre start på uka! Først på planen var tunge knebøy (der jeg nok en gang ble minnet på at jeg må jobbe mer med ankelmobiliteten min), før vi kjørte 10, 8, 6, 4, 3 reps av clean and jerk med hantler (15 kilo i hver hånd for jentene) og chest to bar pullups. Jeg kjørte vanlige pullups. Deretter ble økta avsluttet med litt kjernetrening – god start på uka!

Tirsdag 

Travel dag, men jeg fikk skviset inn en økt på vei til butikken for å handle til 17. mai-muffins. Vi bor ikke så langt unna en friidrettsbane, så da ble det 400 m x 5, med 20 smale pushups og 20 beinsenk innimellom hvert løp. Også 30 minutters gange da, pga. de hersens muffinsene, haha.

Onsdag

17. mai, aka. hviledag.

Torsdag 

18. mai, aka. hviledag (fridagen som ikke er en fridag men som definitivt burde vært en fridag, haha)

Fredag

Startet dagen med en fantastisk gå- og løpetur i skogen med familiehunden Ica, og jobbet deretter hele dagen hjemmefra. Skulle egentlig på SATS på ettermiddagen, men brått kom sola og da fikk jeg heller lyst til å trene i hagen. Økten så ut som følger..

A1) Ettbeins knebøy 8-12 reps x 3

A2) Pike push ups 8-10 reps x 4

B1) Eksplosive ettbeins hip thrust 30 reps x 3 (litt ulikt tempo underveis – de 10 første var kontrollerte med skvis på toppen, de 10 neste var så raske som mulig og de 10 siste var 1/2 reps)

B2) Facepulls med strikk 20 reps x 3

B3) Sideplanke med beinhev 10 reps på hvert bein x 3

C1) Strakmark med minibands og 10 kg vektvest 30 reps x 2

C2) Wall walks 8 reps x 2

D1) Dype utfall bakover fra høy step med 10 kg vektvest 20 reps x 2

D2) Smale pushups 10 reps x 2

Ingenting er diggere enn å bare kunne poppe rett ut i solskinnet og trene i egen hage – love it!

Lørdag

Trente styrke på SATS, blant annet knebøy, chins, markløft, skulderpress, wallballs, enarms roing.. klassisk, digg styrkeøkt.

Søndag

Etter gårsdagens bursdagsfeiring av en god venninne av meg er jeg noe redusert i formen, men jeg og mannen kom oss ut på tur likevel – vi har nemlig bestemt oss for å gå tur i skogen hver søndag, kleine eller ei. I forkant var det litt seigt, men oi, så digg nå i etterkant! To timer gåtur i skogen gjorde godt for kropp og sjel, men det får bli med det – nå venter sofaen frem til en ny uke sparkes i gang i morgen.

Bursdagens i går hadde forøvrig oritenteringsløp-tema, og jeg hadde lånt den gamle oritenteringsdressen til bestefaren min for anledningen. Lekkers, hæ?  

Håper dere har hatt en fin helg 🙂 

 

Flere
Artikler