Grønnsaken som gjør smoothien sunnere og større, uten å påvirke smaken

Endelig har finværet kommet, og la oss for guds skyld håpe at det har kommet for å bli!

I anledning sommervibbene vi kjenner på er det på sin plass å dele oppskriften på det som nå er min favorittsmoothie, og som jeg mekker.. tja, nesten daglig. Jeg trives godt med å få i meg noe søtt og sunt daglig, gjerne etter middag, men også før. Denne er genial! Det hele går kjapt og effektivt, spesielt når du har ingrediensene klare til bruk.

Proteinpulveret er ikke et must, selv om det setter god smak. Det kan enkelt erstattes med litt cottage cheese eller et par egg, og gjerne litt vaniljeessens om du har det i hus. Bananen sørger for sødme, og squashen gir en nydelig konsistens. Jordbærene er definitivt noe av det som setter mest smak på herligheten, i tillegg til yoghurten som gir en touch av kokos. Jeg brukte vanligvis gresk yoghurt eller kesam, men magen min har begynt å krangle litt med disse melkeproduktene. Derfor tester jeg ut litt ulike soya-varianter om dagen, og syns denne funker helt supert.  

Smoothien kan du altså tilpasse i det vide og det brede – det viktigste jeg vil du skal ta med deg er at smoothie er en ypperlig måte å få i seg mer grønnsaker på, godt kamuflert i den herlige smoothiesmaken. Squashen er en super start, men både grønnkål og spinat funker bra. Bare vær noe mer forsiktig med mengden, da de har litt mer smak i seg enn squashen. I innlegget under kan du sjekke ut en annen smoothieoppskrift jeg har mekket tidligere, som inneholder en god del mer grønnsaker, men som fortsatt smaker superdigg!

For ikke å snakke om de gode følelsene man starter dagen med da, når man propper seg full med grønnsaker før fuglene fiser.. love it!

Håper det smaker, og at dere finner inspirasjon til å utforske smoothieverdenen – det er jo en god erstatning til iskrem sånn i hverdagen?

Dagen i dag startet med en innspilling med God Morgen Norge i Holmenkollen, av alle ting – superspennende! Det gleder jeg meg til å fortelle mer om i morgendagens innlegg. Nå skal jeg jobbe litt til, før jeg skal holde et foredrag i forbindelse med et event har her på Egmont-huset i ettermiddag. Derette bærer det videre til et treningsevent i Karl Johan, før jeg tipper jeg lander i sofaen rundt 21-draget i kveld.

Bli gjerne med meg på moroa på snappen Piapiapiapia?

Håper dere har det fantastisk, alle som én – takk for at du sjekket innom☺️

Flere
Artikler