Det enkle er ofte det beste – fire middagstips du faktisk gidder å lage

Asså.. når har noensinne KISS slått feil?

Keep It Simple and Stupid må være mitt motto når det kommer til middager, pluss et eller annet om at det gjerne skal være næringsrikt, sunt og smart og sånn da. Føler jeg etterlever dette mottoet i stor grad med både dagens middag og #matmandag, som i skrivende stund står og godgjør seg i ovnen…

image

Jeg tok forsåvidt av plasen på fisken da, og var litt raus med no´ost jeg hadde i kjøleskapet, hehe.

image

… og voilà! 

Jeg kokte først poteter og søtpoteter i en kjele, og brokkoli i en annen. Når alt var ferdig slang jeg den ene kjelen på et stekebrett, krydret, la til noen asparges og noen skiver pastinakk, før det gikk svupp, inn i ovnen. Brokkolien havnet i en ildfast form med litt ost over, før jeg toppet det hele med dagens stjerne – fishy!

Andre superenkle, superdigge oppskrifter dere kan teste denne uken er…

PicMonkey Collage

image50

PicMonkey-Collage3

God middag!

Åh, forresten – husker dere jeg hjalp ungdoms-OL med å finne reportere på Lillehammer? Vel, nå er moroa i gang, og det er SÅ gøy å følge med på alt som skjer. Snakk om å bygge oppunder idrett- og treningsglede på verdensbasis! Jeg kom over denne motivasjonsfilmen, som traff et eller annet i meg ass. Kan tenke meg det er mange utøvere, spesielt de «unge og lovende», som har det på denne måten? Og kanskje unge mennesker som trener for å trene også, hva vet vel jeg. Den traff ihvertfall et eller annet i meg, og hvem vet, kanskje den gjør det i deg også 🙂

 

Flere
Artikler