Det var på tide å gjøre noe med utseendet mitt…

… på bloggen altså!

En liten «cliackbate»-sleiping der, men overskriften stemmer jo over gjennomsnittet bra, og da må det værra lov – bloggen har fått nytt design! Er det ikke fresht? Jeg har lenge ønsket meg en enkel, clean og elegant layout som lar innholdet skinne, og nå føler jeg endelig at jeg er i mål. Vi bruker sommeren til å optimalisere siden, men så lenge det viktigste er på plass er jeg fornøyd – siden funker, den er langt raskere enn hva den var, og jeg kan skrible og knipse bilder til krampa tar meg.

Yey!

megsittende

Nå er det faktisk snart to år siden jeg ble kjent som «PT-Pia» gjennom ShapeUp, og vi startet denne bloggen. Tiden har gått så fort! Siden desember 2014 har jeg sjekket inn daglig (okei, nesten da, hehe) på piaseeberg.no for å dele inspirasjon og treningsglede for alle som klikker seg inn. Det har hele veien vært viktig for meg å ha en blogg som er ekte, noe du mest sannsynlig har merket. Bildene er som regel knipset med min egen Iphone, maten er enkelt og effektivt kokkelert frem på min eget kjøkken, og språket og refleksjonene jeg deler går innunder «rett fra levra»-sjangeren.

Dette er viktig for meg – redigerte bilder og jålete innpakninger finnes det nok av der ute, også blant oss treningsbloggere. Jeg ønsker å vise trening, kosthold og helse som noe uformelt, ekte, morsomt og langt fra feilfritt, i håp om at så mange som mulig lar seg inspirere, underholde, delta og kommunisere.

Selv om utseendet er endret ligger den samme filosofien og de samme verdiene i bunnen. That will never change! 😉 

Det var på tide med noen endringer, og nå kjenner jeg meg mer motivert enn noengang for veien videre. I morgen tar jeg sommerferie, og gleder meg til å å dele med dere hvordan jeg selv liker å kombinere yolo-livet med næringsrik mat og bra trening. #practicewhatyoupreach, noe jeg har planer om å bevise i sommer.

IMG_6819

For å være med på moroa, følg meg på disse kanalene…

SNAPCHAT – Piapiapiapia

FACEBOOK – www.facebok.com/ptpia

Skjermbilde 2016-07-14 kl. 10.43.48

 

INSTAGRAM – @piaseeberg

insta

So there you have it!

Nå venter noen flere timer på kontoret, før jeg setter snuta mot SATS. Kvelden tilbringes i heimen – vasking og pakking står på agendaen. Fra og med i morgen og tre uker frem er jeg nemlig et eneste stort F-E-R-I-E-F-J-E-S! 😀

 

 

 

 

 

 

Flere
Artikler