Festlig feriekos i sommernorge

Som jeg blogget om for noen dager siden startet jeg ferien min på fredag, og det med et brask og bram.

pssssbilde meg

Vi satte kursen mot Kragerø og var der fra fredag til søndag, før vi dro videre til det idylliske sørlandet og herlige Kristiansand. Mannen hadde bursdag i helgen, og min bursdagsgave var blant annet å overraske han med vannscooter. Altså, noen av dere som har kjørt det før? En ting er at det er moro, men det er jo en fantastisk måte å oppleve nye steder på, spesielt noe så vakkert som skjærgården her i Norge.

sol meeeeggg hus hytt scoo

Disse fire dagene har vært fylt med gode venner, kjærleiken, masse moro, god mat og artig drikke. Jeg skal være så ærlig å innrømme at sistnevne er mye av grunnen til at jeg nå gjør det jeg kan for å plante godfølelsen i kroppen så fort som mulig – hva jeg gjør tenkte jeg å lage et eget innlegg om i morgen. Det er ikke noe hokus pokus, men samtidig sabla effektivt. Egentlig som alt innen trening og kosthold 😉 Magien ligger i å gjøre det, hehe. Har du noen tips kanskje? Legg de gjerne igjen i kommentarfeltet, jeg er alltid på utkikk etter motivasjon fra dere.

Ferienytelsen tikker videre, og jeg skal hvert øyeblikk sette snuta mot SATS. Nå skal jeg nyte slaraffenlivet i Norge noen dager, før jeg setter snuta mot Spania på fredag. Holy moly, det gledes!

Ferielivet ass… som jeg understrekte på Instagram i dag – man skjønner liksom ikke hvor digg det faktisk er før man er i gang. Blogges i morgen! 😀

Klapp og klem fra PT-Pia

P.S Ikke glem dette innlegget da, når du er på utkikk etter treningsøkter du kan gjøre på ferie, hvor som helst, når som helst. På Facebook-siden min deler jeg ulike ferietreningsøkter gjennom sommeren (blant annet), så følg meg gjerne HER, om du er keen på litt jevnlig inspo i feeden din.

 

 

Flere
Artikler