Det viktigste jeg gjør…

… er det jeg skriver om i dette innlegget 😉

Tusen takk for alle lykkeønskninger på gårsdagens lille kunngjøring – det varmer i hjertet, spesielt når man begir seg ut på et nytt og viktig kapittel. Min jobbhverdag i sin helhet er kanskje et eget innlegg for seg når jeg tenker meg om, da hverdagen min består av mye forskjell – jeg elsker å ha masse på agendaen, med ett eneste mål for øyet – skape og spre treningsglede! Enten det er som helsejournalist, med innlegg her på bloggen, som en del av bloggnettverket Playblogg.no og Sporten.com, på morsomme treningseventer, bedriftstrener, eller som pop up-trener i ulike medier. I mine øyne er fysisk aktivitet og treningsglede en enorm kilde til motivasjon, mestringsfølelse og en god selvfølelse, goder jeg mener ingen burde være foruten.

Skjermbilde 2016-05-13 kl. 10.09.45

PicMonkey Collage

Jeg er helsejournalist, og skriver ulike saker for mulike magasiner og merkevarer 🙂 

Skjermbilde 2016-05-13 kl. 10.10.31

Jeg blogger 🙂 

pic

Jeg er mental trener hos RAW Trening 🙂  bilde33

Jeg jobber med Sporten.com og bloggnettverket Playblogg.no 🙂 

ptiak

surf

… og jeg er trener på ulike treningsreiser, for grupper og for bedrifter. Tiden strekker ikke til for en til en-oppfølging slik det er nå, men sånn er det.. noe må man velge bort, hehe. 

En venninne postet bildet under på sosiale medier for noen dager siden, og da tenkte jeg sånn.. jepp – det der er grunnen til at jeg gjør det jeg gjør. Filosofien min i ett bilde, retten og sletten.

image

Jeg vil skape og spre treningsglede og sunn helse!

Nå altså også som mental trener hos RAW, men også som journalist, blogger, PT og ikke minst som en del av Playblogg-gjengen. Jeg gleder meg til å praktisere enda mer mental trening, der avreise med VING sin treningstur er første mission på agendaen. Litt sol på kroppen blir heller ikke feil kjenner jeg.. for all del, fint vær her hjemme om dagen, men det blir noe annet å komme seg ned til den gode, gamle Mallorca-solen.

  • HER har jeg forøvrig samlet all informasjon om me, myself and I, for spesielt interesserte 😉

Men hei, nå må jeg jobbe meg i mål før vi alle tar langhelg. Bloggen tar også langhelg forresten, men er tilbake igjen på søndag. Forhåpentligvis treffer jeg deg idet du ligger og drar deg i senga, med en rykende varm kopp kaffe og planer om en herlig fridag. Og deretter dere, da er det klart for årets beste dag!

PicMonkey Collage

Nyyt, nyt, N-Y-T! 😀

Prates snart hjerter. Og takk til dere trofaste kropper som klikker dere inn her . Uten at dere kanskje helt vet det selv – dere hjelper meg hver eneste dag med å oppfylle målet om treningsglede og sunn helse til oss alle!

Flere
Artikler