Nye utfordringer som mental trener hos RAW Trening

//inneholder promotering av egne tjenester

I dag er en sånn dag hvor jeg må klype meg litt i armen. Over tre år har jeg tatt sertifisering i mental trening gjennom RAW Trening, både level 1 og 2, og i går var dagen da vi kunngjorde at jeg offisielt har blitt en del av RAW-teamet.

_DSC1897Raw Gruppebilde

Ganske morsomt egentlig – jeg ruslet inn på min første kursdag den dagen for flere år siden, uten å ane hva som ventet meg. Men allerede etter første dagen, kanskje den første timen, så skjønte jeg at dette, det var noe jeg ville drive med. Som fysisk trener over lang tid hadde jeg jobbet mye med mennesker og kropp, uten at jeg kanskje tenkte så mye over det. Tidvis møtte jeg ulike barrierer, utfordringer, hindringer og humper sammen med kunden min, som ingen av oss liksom visste helt hvordan vi skulle komme oss gjennom.

Og ikke noe vondt om det, en personlig trener kan ikke kunne noe om alt og alle, og det er langt flere elementer som spiller inn i en endringsprosess enn hvor mye kunnskap en trener har.  

Når det er sagt, med disse erfaringene i bakhodet var det så altfor mange brikker som falt på plass allerede i løpet av mine første kurstimer med i mental trening. Kort oppsummert, og så enkelt sagt som det går an å få sagt det – hodet styrer kroppen. Jeg fikk et helt nytt spekter av verktøy å jobbe med, for å styrke den muskelen som i mine øyne, gang på gang, viser seg å være den viktigste av dem alle – hodet.

Og ja.. dette var bare dag 1, haha. Siden den gang har det skjedd mye, og jeg har vært så heldig å få jobbe mye med mental trening hele veien. Både gjennom en til en-trening, men også gjennom å skrive om mental trening i ShapeUp, på bloggen, holde foredrag, og ikke minst alle oppgavene og utfordringene vi har fått gjennom kursingen hos RAW Trening.

pic2pic1picSynne, til venste på bildet, ble i går tatt imot som ny PT hos RAW, og jeg som MT – hyggee 🙂

Grunnen til at jeg klyper meg i armen as we speak er jo nettopp det at jeg nå har blitt en del av RAW-teamet, med Cecilie Ystenes i spissen for MT-biten. For lille meg er det ganske stort å få jobbe med flere av de som i stor grad har lært meg mye av det beste jeg kan! Samtidig kjenner jeg meg mer enn klar til å ta fatt på å gå i gang, og gleder meg til å fortsette med den evigvarende og viktigste oppgaven av dem alle – lære mer, erfare mer, praktisere mer.

Dette betyr jo også at jeg som mental trener en til en er mer tilgjengelig enn jeg har vært tidligere – yeey! Om du tror mental trening kan være noe for deg, send meg en mail på pia@rawtrening.no. En uforpliktende dialog er nyttig for begge parter, og hvem vet – kanskje er det akkurat dette du trenger for å komme deg dit du vil?

Jeg blir ihvertfall superglad for å høre fra deg. Nå er det jobbings noen timer til, før jeg stikker på trening. I kveld skal jeg feire at jeg kan krysse av et stort og viktig karrieremål på listen min! 😀

 

 

Flere
Artikler