Dette dreper alle unnskyldninger du har for å ikke trene

Som dere vet er det hjemmetreningsfokus på bloggen i hele mai, og jeg har delt en ny økt med dere hver uke. Og ja, det er virkelig som overskriften sier – disse hjemmetreningsøktene dreper absolutt alle mine unnskyldninger for ikke å trene, selv på travle/late/seige dager. Selv bruker jeg dette som et supplement til annen trening, og ser nå at 2-4 av mine ukentlige treningsøkter skjer med kun egen kroppsvekt og enkelt utstyr. Jeg føler meg lettere og bedre i kroppen enn jeg har gjort på lenge, og det er superdigg å vite at jeg ikke trenger å dra innom SATS eller et annet treningssenter for å få meg en god treningsøkt som belaster både hjertet og annen muskualtur på en god måte. Tilgjengelig, effektivt og enkelt.

Superdigg! 

Dagens økt er en real svettefest, der du virkelig får kjørt pust og muskulatur ved hjelp av effektive fullkroppsøvelser. Kombiner gjerne denne rakker´n med noen av øktene jeg har delt tidligere, da det optimale er å komme opp i en treningsøkt som varer fra 25-40 minutter. Samtidig, alt kommer an på ditt eget utgangspunkt. Om du ikke har trent på en stund, og ser etter noe enkelt og effektivt som kan få deg i gang igjen – this is it!

Og da er du søren meg råflink om du så bare gjennomfører én runde. Det er å komme i gang som er det tøffeste! Bare vær forberedt på at du nok må ta det hele i et noe roligere tempo. 

Hvordan du gjør økta forklares godt i videoen, men fyr løs om du har spørsmål. 

Nå skal jeg jobbe litt til på kontoret før jeg setter snuta hjemover. På veien skal jeg kjøre en treningsøkt på friidrettsbanen like ved der jeg bor, der jeg blant annet skal forsøke å legge opp til en slags.. test. Ettersom det blir mye av denne type trening fremover er jeg keen på å gjøre det litt mer målbart enn bare hvordan det føles, og dermed er en enkel test nå, og deretter en ny en i august, en perfekt måte å gjøre dette på. Om jeg føler den sitter skal jeg selvfølgelig dele den her på bloggen. I kveld blir det grillings med noen venner, og i morgen lurer jeg på om mannen ikke hadde planer om litt rulleskimoro på Tjøme – det gledes!

Sola skinner, det er fri for de fleste av oss, klærne kan kastes og livet er bra! Nyt helgen fine venner, og ikke glem å sjekke innom her også på solskinnsdagene, for litt ekstra inspirasjon og treningsglede.

God fredag! ?

Flere
Artikler