Treningsuka som gikk – uke 21

Mandag

Kjørte en superøkt på SATS på morgenkvisten, fast bestemt på å drepe blåmandagen. Jeg forteller om økta i sin helhet i ukas episode av Treningspodden, men kort oppsummert var det fullkroppsøvelser, mange reps og høy intensitet som gjaldt. Skal ta den igjen i løpet av den kommende uka, because it felt so good! Elsker når man sitter igjen med den følelsen etter økter.

Tirsdag

Dette var jo dagen jeg var på innspilling med God Morgen Norge, så dagens økt ble definitivt en trillion intervaller i trapper. På kvelden var jeg på et treningsevent i klesbutikken Juice, og var så heldig å få med meg Lotte Oxholm. Digger den dama! På eventet ble det kjørt en treningsøkt med ulike øvelser der vi jobbet i par, og det hele var sånn akkurat passe tungt. Uansett en super måte å få hengt litt med Lotte igjen. Hvem trenger, vin, kaffekopper, lunsjer og kino når man kan svette sammen.

Jeg gjør et samarbeid med Technogym som går over hele året, men dette eventet var ikke en del av det – så ikke noe #samabeid eller #spons her i gården, hehe. Jeg ville bare være med fordi det var en kul greie og jeg har blitt glad i Technogym-gjengen?

Onsdag

Hviledag.

Torsdag

Trente en fullkroppsøkt på SATS, med forholdsvis tung belastning og få reps. Som dere vet, helt i tråd med det jeg skrev i dette innlegget. Etterfulgt av verdens hyggeligste familiegrillings – digg med fridager midt i uka ass?

Fredag

Overraskende stressende dag på jobb, så det var såvidt jeg rakk en svettefest før grillings og hygge hjemme hos oss klokken 18. Det var ikke langt unna at jeg droppet, når mannen hadde vært 2 mil på rulleski kunne ikke jeg være noe dårligere. Jeg gjorde først en slags test for å sjekke styrken min i ulike kroppsvektsøvelser. Den tok cirka 15 min. Deretter følgende sirkel fire ganger…

30 mountain climbers

60 sek planke på albuer

30 sit ups

20 «knee to elbow» i planke på hendene

… før jeg avsluttet med fem runder av følgende…

6 chins

10 beinsenk

2 x 40 meter sprint i slakk motbakke

En helt super økt, og du kan jo tro jeg var stolt av meg selv når jeg dumpet ned i utesofaen med helgens første vinglass. Fantastisk følelse, og mye av grunnen til at jeg har fått på plass så gode vaner og rutiner når det kommer til treningsglede – mestringsfølelsen!

Lørdag

Startet dagen med en Step-time med en venninne. Har blitt litt bitt av basillen, og syns enkle steptimer er en fin måte å variere kondisjonstreningen på. Og nok en gang, hyggelig måte å treffe venninner på. Senere på dagen ble det en lang tur i skogen med familiehunden Ica.

Søndag

Kom akkurat hjem fra dagens økt, som besto av følgende…

A1) Knebøy med to strikker rundt knærne 8, 8, 8, 8

A2) Chins med kroppsvekt 8, 8, 7, 7, 6

B1) Skulderpress med stang 5, 5, 5, 5

B2) Markløft 15, 15, 15

B3) Stående sidehev, 20-30 på hvert bein x 3

C1) Enarms roing med kettlebell

C2) Frog pumps 50, 50 (google it, haha – ser så nørd ut)

C3) Thrusters 12, 12

I ettermiddag blir det muligens en tur i skogen om vi orker – søndagen skal ihvertfall nytes på høyt nivå, og først ut er grillebrunsj med mannen, de nyeste vloggene til Jon Olsson, etterfulgt av litt jobbing og forberedelse til treningsreise om bare en liten uke.

Fy fasan, det gleder jeg meg til! Noen av dere som leser dette innlegget som skal være med kanskje? Legg GJERNE igjen kommenta – tenk a, snart nyter vi treningslivet på dette fantastiske hotellet sammen. Halleluja!

Flere
Artikler