Kjærestetrening og TV-opptreden

I dag er det egentlig #matmandag, as you all know, men den opprinnelige matmandagen min ble.. utsatt, kan du si. Jeg hadde jo ikke noe backup, dum som jeg er, og dermed bytter jeg ut matmandagen med tips om en treningsøkt. Jeg vurderte nemlig å haste hjem etter siste kunde i mental trening i dag, for å mekke sammen noe. Men merket fort at det fristet greit mer å nyte det fine været med en aldri så liten svettefest. Ikke minst fristet det ekstra mye når mannen sa han joinet!

Vi møttes i en park like ved her vi bor, og økta gikk som følger..

Oppvarming

Worlds Greatest Stretch (haha, hva ellers – elsker denne jeg, og gjør den omtrent før hver eneste økt)

Hoveddel 1

5 runder av..

30 jumping jacks

30 smale pushups (jeg gjorde disse på knærne – målet er forholdsvis greit tempo gjennom hele økta, og da funker ikke strake hele veien ass, ihvertfall ikke for min del)

30 knebøy

30 beetles

https://www.youtube.com/watch?v=gxlenGzR_GQ

Hoveddel 2

30 sekunder på hver øvelse x 6, med 10 sekunders pause mellom hver øvelse. Mellom hver runde tok vi 30-60 sekunders pause, før vi kjørte på igjen.

  • X-jumps

  • «Heel taps»

  • Burpees
  • Gående utfall
  • Utfall bakover med spark foran kroppen, tre 30-sekundere på hvert bein
  • Mountain climbers

En super svettefest som definitivt fikk i gang hjertepumpa hos oss begge! Utrolig hyggelig å trene sammen, og i mine øyne er det søren meg noe av det beste man kan gjøre med kjæresten. Følelsen av å gjøre noe bra for kropp og sinn med kjæresten er så god, og ikke minst deler man den gode mestringsfølelsen når man er ferdig. Det hele ble ikke kjipere av at vi avsluttet økta med å shoppe inn til taco på veien hjem – for en mandag!

Neste gang skal jeg uten tvil filme økta, slik at dere kan få enda mer inspo til hvordan dere kan trene uten utstyr, samt med kjæresten. Er jo ikke alle økter som passer til det, men noen er en real innertier. I will show you. 

Forresten, fikk dere med dere innslaget om trappetrening på God Morgen Norge i dag?

Jeg så det akkurat, og må si jeg syns det var absolutt innafor. Digg å se at jeg verken snublet i ordene mine, sa noe uryddig eller, ja.. gjorde noe hårresende gæli´, haha. Det var jeg vel ikke akkurat redd for, men det er alltid smånoia å se seg selv på TV, samme hva, hehe. Tusen takk til alle dere som sendte meg oppbackende snaps og gode ord – det varmer så utrolig mye!

HER kan du sjekke ut innslaget. 

Men nei, nå venter loppekassa, etter litt kveldsjobbing og forberedelser til treningsturen til meg og Maren på lørdag (!!!!).

Håper dere har hatt en fin start på uka, fine folk, og takk for at du sjekket innom her.

 

Flere
Artikler