Dette gjør meg stressa. Nesten litt redd.

Er i skrivende stund på hytta vår (!!) i Kragerø. Sorry, men kommer nok aldri til å bli vant til å si det, ihvertfall ikke med det første ? Vi er her bare til i morgen, for å ta litt diverse mål osv.. tanken er nemlig å pusse opp en god del før vår og sommer klinker til. Og altså, by all means, det er supergøy.. men også litt skummelt. Jeg blir stressa, på grensen til redd ?

Grunnen er enkel, jeg har aldri interessert meg noe sånn veldig for sånt, før nå – oppussingen i huset var det kjæresten som stort sett sto for, med god interiørhjelp fra svigermor (??), men nå er det andre boller! Jeg har saumfart Pinterest etter inspobilder, og kanskje er det noe av det som gjør meg litt stressa – alt er så syykt picture perfect på disse inspobildene! Og jeg vil ha det like fint ?

Kanskje noen av dere er råtasser på interiør osv, eller har noen supertips? I første omgang skal vi gjøre følgende..

  • Male hele hytta, vegger, tak, gulv og trapp. Jeg tenker hvite vegger og tak, lysegrått gulv og trapp. Men altså, hvitt er ikke bare hvitt og grått er langtfra bare grått.
  • Bytte kjøkken og hvitevarer. Denne skulle egentlig vente, men nå vil jeg gjøre det allikevel.. IKEA er jo billig og bra, jeg har aldri testet noe annet.. men føler alt annet fort blir helt latterlig dyrt? Vet jo at det koster penger å pusse opp altså, men ja.. dere skjønner.
  • Bygge lagringsplass under trapp.
  • Pimpe opp med smarte løsninger, bytte gardiner, nye puter, tepper. Dere veit, for å skape den beach house, hytte ved sjøen-følelsen. Dette punktet er kanskje det vanskeligste ?

Men misforstå meg rett altså, vanskeliggøy. Jeg er bare gira på å ta kloke valg som vi blir fornøyd med lenge, lenge, that’s all, hehe.
I videoen under har jeg forresten laget ei litta housetour, hvis du vil se utgangspunktet.

Så ja, det ble dagens lille digresjon fra meg. Nå blir det pizza og TV, og tidlig senga. Livet med babyer som står opp tiiidlig, helg eller ei, hehe.

God lørdag ?

Flere
Artikler