På tide å ta det vi alle trenger – sånn skikkelig

… ferie altså.

Også fra den digitale dagboka man kaller en blogg, selv om noen kanskje har litt vanskelig for å se det.

I skrivende stund sitter jeg på Gardemoen med mannen og nyter et glass vin. Vi er en fin klisjé akkurat nå – nyforelska (okei, over ett år da, but still) med et glass vin på Gardis, klare for vår første partur til Mallorca.

IMG_7182IMG_7183

Nei og nei, dette blir så fint!

Og apropo ferie og dagens overskrift. Jeg jobber, tenker og lever livet mitt på akkurat samme måte som dere – forskjellen er bare at jeg liker å skrive om det i ny og ne, i håp om å inspirere og motivere til å ta valg som gir glade, lykkelige dager, en sunn kropp, god energi og en hverdag i balanse. Jeg ser vel egentlig ikke på blogg som jobb, men det er definitivt noe hodet mitt kværner på titt og ofte – hodemuskulaturen jobber. Dette, kombinert med jobb, trening og resten av hverdagen, utgjør totalbelastningen som kalles.. ja, hverdagen.

Ferien er jo til for å ta fri fra denne hverdagen, og gi en selv et avbrekk fra det hverdagslige. Og selv om jeg glatt kunne blogget daglig, også i ferien, vet jeg at jeg skylder både meg selv og de rundt meg å koble av litt. Dessuten tror jeg ingen lider særlig stor nød av det – gjør deg selv en tjeneste, og bytt ut blogglesning, data, mobil og surfing med sosialt samvær, D-vitaminer, energi, venner, trening og kjærlighet. Jeg tror de fleste av dere allerede er flinke til det , men bare som en liten sånn FYI.

Aller mest til meg selv kanskje? 😉 

Så, long story short, jeg ville bare si ifra om at denne skrotten tar ferie, og dermed vil denne blekka være lite aktiv frem til 8. august. Det syns jeg er realt å si ifra om, da jeg tross alt setter helt sinnsykt stor pris på at hver eneste en av dere klikker dere inn hit. I ferien skal jeg lade blogghjernen så til de grader, og fylle opp inspolageret mitt til det renner over. Jeg begynner altså på Mallorca, som jeg befinner meg på om bare noen timer, og det med verdens beste mann – milde måne, dette blir deilig.

Ferie dere – nå må vi N-Y-T-E!

sommer

GOD SOMMER 🙂 

 

 

Flere
Artikler