Digg middagstips og fokus med trening

Nå er jeg akkurat ferdig med litt husarbeid, en enkel treningsøkt og middagsmekking, før mini våknet og vi er der vi pleier å være – i sofaen og nyter et bedre måltid. Det vil si, han nyter, jeg ser på The Crown, min favorittserie atm.
Middagen laget jeg klar, så den bare er å plotte i ovnen snaue 45 min før vi skal spise. Det er kylling med mozzarella, tomat og pesto, med ovnsstekte poteter og brokkoli på siden. Så digg, og så enkelt. 
Alt du gjør er å dele kyllingen på langs, slik at de blir litt tynnere, for så å fordele pesto og tomat utover, og runde av med mozzarella, salt og pepper. Potetene skjærer du i båter som du ser på bildet, og jeg har blandet inn en rødløk for smak. Nydelig, sunt og næringsrikt, med masse grønnsakspoeng – spes når vi får brokkoli på siden ?

Fokuset på treningen om dagen er aller mest å bevege meg, da det blir mange stillesittende timer, som nevnt før. Jeg unngår alt som skaper et stort trykk eller press på bekkenbunnen (tunge løft, hopping, løping), men prøver meg frem med egenvektsøvelser, strikktrening og ikke minst romaskinen – jeg elsker romaskinen min litt ekstra i disse dager. Har også gått litt i motbakke på mølla her hjemme, som også kjennes bra ut – og slitsomt ?

Som dere skjønner handler det i stor grad om bekkenbunn og kjerne om dagen, og å la kroppen leges. I alt jeg gjør prøver jeg å fokusere på å ha kontakt og kontroll på de overnevnte muskelgruppene, og selv om jeg ikke alltid får det til, så føler jeg det jeg gjør funker veldig bra for meg. God følelse, og i mine øyne, et langt bedre alternativ enn å ikke gjøre noe i det hele tatt.

Nå skal jeg vende tilbake til The Crown og mini her, og nyte nok en kosekveld med min nye favoritt (på delt førsteplass med mannen❤️).

God onsdag ?❤️

Flere
Artikler