Digital miniferie og vacay-mode

I skrivende stund sitter jeg på en cafè på Gardemoen. Jeg skal på en liten miniferie til Frankrike, og har bagen proppfull av bikinier, shortser, treningstøy (måtte jo nesten skrive det, PT-Pia and all), sommerstemning og solkrem.

Jeg blir borte til tirsdag ettermiddag, og leker med tanken om å ta meg en aldri så liten digital ferie også. Delvis fordi tilgangen på internett er så som så i leiligheten jeg skal bo i, men også fordi jeg tror det er bra. Gjøre som man leser i disse selvhjelpsbøkene, være tilstede i nuet og alt det der… Jeg liker ideen ihvertfall. Så får vi se hvordan praksisen blir..

Jeg har jo et kjærlighetsforhold til Snapchat om dagen, klarer ikke helt å se for meg et liv uten en proppfull Mystory (følg meg på Piapiapiapia ;-))

Sol og Sommer, her kommer jeg :-D
Sol og sommer, her kommer jeg 🙂 Dette bildet var det eneste bildet det overprisa Gardemoen-nettverket klarte å laste opp, så denne gangen er det faktisk ikke min, eller Iphonen sin skyld… Det er Gardis!

Dere er herved advart – store deler av de kommende dagene ligger jeg å deiger meg (verdens beste uttrykk) på en solseng i France, kun avbrutt av lystbetonte treningsøkter og digg mat.

Nyt langhelgen deres, hva enn den skal fylles med <3

Flere
Artikler