Keen på å være sporty i sommer? Si hallo til juniutgaven av Det Nye ShapeUp!

Som jeg nevnte i går – Endelig er juni-utgaven av ShapeUp her 😀

Coverbildet ble knipset av John Tøsse Kolvik i Dubai, og covermodellen er Pernille Kaldhussæter. Stylingen er gjort av Astrid Skomedal.
Coverbildet ble knipset av John Tøsse Kolvik i Dubai, og covermodellen er Pernille Kaldhussæter. Stylingen er gjort av Astrid Skomedal.

Som alltid gir jeg deg en liten smakebit på hva du finner i magasinet 😀 Det er så gull verdt for meg å få lov til å sette av en liten time til å bla i magasinet, mimre tilbake til alle de morsomme tingene jeg har fått være med på, og ikke minst minne meg selv på (og noen ganger redaksjonssjef Cecilie ved siden av meg, hehe) hvor mange flinke folk vi får lov til å jobbe med. Tusen takk til hver og en av dere 😀

Så, denne junimåneden ringer vi inn sommeren med mye godt og blandet sporty-snacks!

Vi har testet oss frem i yoghurtis-verdenen, og funnet ut, en gang for alle, hvilken som er den aller, aller beste når du skal unne deg en god dose iskald kos!

Hvilken tror du er best i test?
Hvilken tror du er best i test?

Vi har intervjuet Isabella Mork, som brukte trening til å bli kvitt depresjon og angst. Kanskje en litt annerledes type repotasje enn hva vi vanligvis har i ShapeUp, men det gjør den bare desto viktigere. Vi ble SÅ glade når hun ville dele historien sin.

Isabella kunne grue seg så mye til å gå på treningssenteret at hun gråt på veien dit..
Isabella kunne grue seg så mye til å gå på treningssenteret at hun gråt på veien dit.. Foto: Rasmus Kongsøre

Kjente navn som Christina Vukicevic, Inger Houghton, Martin Norum, Helene Drage og Kristin Holte deler sine erfaringer rundt intervalltrening.

Flink til å dra på løpetur, men henger litt etter med styrketreningen? Dette er programmet du trenger! Jørgine Vasstrand, bedre kjent som Funkygine, har stilt opp som modell og trener, og viser oss sine øvelser. Husker jeg var med på denne shooten i Dubai, ble sliten bare av å se på.. De fantastiske bildene er tatt av John Tøsse Kolvik.

Beskylder ikke denne dama for å glemme styrkeøktene sine akkurat.. ;-) Foto: John Tøsse Kolvik
Beskylder ikke denne dama for å glemme styrkeøktene sine akkurat.. 😉 Foto: John Tøsse Kolvik

Inger Houghton og Pernille Kaldhussæter har stilt opp i tidenes fresheste moteserie, som også ble knipset i Dubai. Pernille er i tillegg månedens covergirl, og vi har snekret sammen et mininutervju med denne spreke dama!

_DSC8932-Edit

Asså.... <3 Foto: John Tøsse Kolvik
Asså…. <3 Foto: John Tøsse Kolvik
Asså... <3 Vol. 2! Foto: John Tøsse Kolvik
Asså… <3 Vol. 2! Foto: John Tøsse Kolvik

Vi har spurt et knippe småkjente sprekiser om deres beste tips til en mer aktiv hverdag – utenom treningsøktene!

Jeg viser deg verdens beste stretchingøvelse! 😀

Foto: Petter Berg/EHM
Foto: Petter Berg/EHM

Keen på å bli bedre på styrketrening på 8 dager? En av våre beste frilansere har skrevet en oversiktelig og målrettet ukesplan. Gull verdt, enten du vil komme i gang nå eller etter sommerferien 😀

500284663

Mia Eckhoff gir oss sunne oppskrifter som egner seg til utelunsjing!

Foto: Linda M. Krabberød
Foto: Linda M. Krabberød

I tillegg får du vite mer om hvordan de virkelig sterke jentene spiser, TRX-ekspert Alexander Aalerud har satt sammen et ganske nytenktende slyngetreningsprogram, du får vite hvordan du trener best mulig i motbakker… Altså. Her får du MYE!

Jeg lover deg at dette bladet holder lengre enn en kjapp time på solsenga. Jeg har i hvert fall bladd i det i over en time nå, og jeg har til og med vært med på å lage det!

Nei, som jeg sier hver eneste måned dere.. Løp og kjøp! 😉

 

Flere
Artikler