#matmandag – Når man ikke får sagt det selv, så pek på noen andre som kan gjøre det

Okei, så.. For å ikke bedra noen. Klokken er snart 18.00, og jeg er snart nedi min tredje ispinne, hehe. Jeg har sittet på rumpa siden lunsj, drukket og spist med begge hender. Noe dere sikkert har fått med dere på snappen 😉

Mye bicepscurls, mye god energi, rett i kroppen. Vi startet dagen med en herlig treningsøkt, som jeg tenke å vise dere i morgen, #treningstirsdag and all 😉

MEN, i dag er det #matmandag. Og som jeg har nevnt for dere før, en #matmandag SKAL ikke kastes bort, uansett hvor mye lathansen i meg sier at jeg kan skippe. I dag blir det ingen oppskrift, men snarere deling av visdomsord rundt kosthold. Visdomsord som jeg selv lærte av, og som jeg VET at alle andre kan lære mye av. Børge Fagerli har lært meg så mye om meg selv, trening og kosthold, og noen ganger er det sånn at jeg ikke vet helt hvor jeg skal gjøre av meg for å takke han. DET skal jeg komme nærmere tilbake til i senere innlegg, men jeg kan jo ihvertfall starte med å dele en av de artiklene som har bidratt til å åpne øynene mine. Det er noe med det å få det inn med teskje. Selv om man har lært noe på PT-studiet, hjelper det å kjenne det på kroppen, og lese det igjen, og igjen, og igjen og igjen. 😉

Så, dagens er denne. Når man ikke får produsert selv, så pek på noen andre som kan gjøre det 😉

«Hva er så løsningen? Når vi ser bort fra det psykologiske aspektet som jeg skal gå inn på i del 3, er det mye som kan gjøres ved å være mer bevisst på hvordan du spiser. Det er mye forvirring og misforståelser rundt hva som defineres som ”sunt” alt etter hvilken forfatter, journalist eller selvtitulert ekspert du hører på»

image

Dagens visdomsord? Livet et for kort til å være sulten. Og livet er for kort til å ikke trene. Mindre av det første, mer av det andre 😀 Denne #matmandagen ble litt annerledes enn vanlig, men ryktene sier at det er et viktig prinsipp, variasjon og greier… 😉

Nyt siste rest av fridagen deres hjerter! Og sjekk ut bloggen i morgen, da viser jeg dere treningsøktene vi jentene kjørte her i Frankrike i går 🙂

Au revoir!

 

Flere
Artikler