Dobbelt opp med mat og fem fun facts om dagen i dag

God mandag, fininger ?

SÅ hyggelig med all den gode responsen på Pia på prøve. Det har vært masse ros, samt konstruktive tilbakemeldinger rundt hva som kunne vært bedre, og det setter jeg så stor pris på. Dere vil uten tvil se meg mer ut av komfortsonen etterhvert, men vi ville begynne med skiepisoden ettersom det er såpass aktuelt for mange akkurat nå – inkludert meg selv?

Men jo, i dagens #matmandag har jeg ikke rukket å mekke en flunkende ny oppskrift, men jeg har et tips som jeg tror kan gjøre hverdagen lettere for mange.

Dette med mealprepp, altså å ha med seg mat på farta, er en viktig greie for å holde energien oppe gjennom dagen, ha tid til å trene etter jobb og skole, ikke få oksehungeren etter mange timer etter mat, og så videre – jeg kjenner meg ihvertfall igjen i alle sammen, de dagene jeg ikke har fått i meg tilstrekkelig med næring.

Så, jeg har en slags regel om at når jeg mekker lunsjer eller middager hjemme så lager jeg alltid en porsjon ekstra, slik at jeg kan stue det bort i en matboks og spise neste dag. Mest sannsynlig er den gull verdt å ha med seg på farta, eller så er det digg å slippe å bruke masse tid på å lage noe den påfølgende dagen. Vinn, vinn! Lunsjen i dag var forøvrig nyydelig, og besto enkelt og greit av stekt grønnkål, fetaost, ferdig tilbredt kylling fra butikken (gjør livet mitt så mye enklere på travle dager), tomater og søtpotet. Yum!

Her kan du lese mer om hvordan du nailer matboks-lyfe..

Fem andre ting som utmerker seg i dag… 

  • Jeg la ut et ny kettlebelløkt på Instagram-profilen min i dag, som du absolutt burde teste. Effektiv og enkel.
  • I morgen skal jeg teste «fitnessboxing» i regi av Pia på prøve, og jeg både gleder og gruer meg.
  • Jeg har hatt helt sjukt PMS i helgen, spist alt jeg kom over og bevegd meg minimalt, så i dag er jeg ekstra fornøyd med meg selv for å ha spist masse bra mat, trent litt, fått inn litt hverdagsaktivitet, vært effektiv med jobb og vasket to vaskemaskiner. Winning in hverdagen!
  • Jeg har dilla på komboen søtpotet, grønnkål og fetaost, og anbefaler det på det varmeste.
  • Jeg har farget vipper og bryn i dag, og ble superfornøyd. Føler meg så mye freshere!

.. nå skal jeg jobbe litt til, før jeg skal ta med skiene mine til en sportsbutikk for å sjekke om jeg muligens er for tung for skiene, og at det er derfor jeg har så dårlig glid. Mistenker nemlig at jeg sa en noe lavere vekt når jeg kjøpte de, og at jeg får lide sårt for det nå….

Haha, lang historie, forteller mer om det senere ? God mandag igjen, og takk for at du sjekker innom?

Flere
Artikler