Mine «must haves» i treningsgarderoben når jeg skal løpe på mølle

Inneholder reklame ism. Zalando

Jeg får mange spørsmål om treningsklær – favorittsko til styrketrening, hva er best å løpe i, hva er min favorittights, hvordan kle seg til utetrening… osv. Jeg svarer etter beste evne, men ofte er jo treningsgarderoben min spredt utover det vide og det brede.

Men nå dere, og i månedene fremover, håper jeg å kunne levere konkrete tips til klær jeg digger. Eller, jeg vet jeg skal det, fordi jeg og Zalando skal fortsette å samarbeide denne våren. Jeg plukker jevnlig ut ulike antrekk jeg syns både er fine, men som,  aller viktigst, passer til ulike aktiviteter.

Starting today?

Det kommer til å bli hovedfokus på gode treningsklær som er egnet til diverse aktiviteter, for eksempel løping (hei gode sko og en tights som ikke sklir ned) eller styrketrening (stabile sko, tights som ikke er gjennomsiktig og en snill sportsBH, ja takk), men også «vanlige» klær. Det vil si, sporty klær som er både praktisk å ha på seg, og kule. Megakule.

«Dagens» antrekk består av løpeklær, all the way. Som dere vet gjennomfører jeg minst én løpeøkt i uken, og da er jeg avhengig av klær som gir meg en god opplevelse. Det vil si;

  1. Sko som lar foten bevege seg naturlig.
  2. En tights som ikke glir ned, holder ting på plass, og som ikke får synlige merker når jeg svetter.
  3. En sportsBH som holder stellet på plass (uten å redusere lungekapasiteten min pga. overdreven støtte)?
  4. En løs topp, gjerne t-skjorte, som lar meg bevege meg som jeg vil, det syns ikke nødvendigvis at svetten renner, og den tillater litt risting både her og der.

Det aller beste er faktisk å løpe i sportsBH, noe jeg har mulighet til når jeg løper hjemme i kjelleren. Love it!

Antrekket under har alt dette. Også ser det kult ut? Syns jeg da?

Dessverre er den grønne t-skjorten utsolgt, men det finnes mange andre liknende her. Treningsgenseren fra NIKE er også ute akkurat nå, men jeg må jo si at jeg syns denne er en god erstatter!

Du finner hele looken her.

  • Skoene kjennes ut som en stødig sokk på foten, og er i mine øyne det beste å løpe med på mølle. Da trenger jeg ikke så mye støtte og stabilitet, og det er deilig at foten kan bevege seg som den vil og at skoene er lette. Jeg har str 39 i de, og bruker vanligvis 39. Sjekk de ut her.

 

  • Tightsen var jeg veldig spent på, ettersom jeg nesten alltid sverger til sorte og mørke tights. Denne satt utrolig godt på, og viste ikke, typ.. strukturen i huden min selv om den ikke er sort. Med andre ord, du kan bevege deg fritt og tightsen holder ting på plass, stramt og fint. Knyting i midjen, som er et must når jeg skal løpe med den. Jeg har den i medium, som passet perfekt. Litt snaut igjen med størrelser i grønn, men vinrød er jo også superfin! Sjekk ut tightsen her.

 

  • Altså, denne sports-BH-en – jeg elsker den! Ekstra støtte fordi den går noe lengre ned på midjen enn vanlige topper, uten at den strammer mer. Smart lomme foran som man kan putte småting i, f.eks hodetelefoner eller nøkkel til skap. Jeg har den i small, og det er perfekt. Sjekk ut toppen her.

So yes, there you have it. Om du ikke kjøper de eksagt samme tingene, så håper jeg du lar deg inspirere av tipsene. For min del er det vinn eller forsvinn på mølla når jeg velger hva jeg har på, da det er så sykt ubehagelig å løpe i ting som.. ikke er behagelig? Ganske logisk igrunn.

Moro å gjøre et nytt samarbeid med Zalando, og jeg håper dere liker det. Det blir mer av dette i månedene fremover, hovedsakelig på Instagram, men litt her også. Stay tuned, og følg med på Instagram om du ikke allerede gjør det – @piaseeberg?

God tirsdag, fine ❤️ ? ? ? ? ?

Bildene i innlegget er knipset av Jørgen Rypaas. 

Flere
Artikler