ENDELIG!! Her er første episode av Pia på prøve!

Hei fine folk, og god søndag?

Dette har jeg veentet på leenge – endelig kan vi publisere den første episoden av Pia på Prøve! Jeg har gått med denne ideen i mange år, og selv det i disse dager kan virke som at det bare er å knipse, og vips har man klar en videoserie på YouTube, så er det ikke sånn, ihvertfall ikke når man er et mediehus bestående av.. en selv? Men, når jeg kom i kontakt med Sigurd og Bastian i PTX, som med tiden har blitt gode venner, kokkelerte vi frem ideen som dere nå ser første episode av under – de ville ta seg av filmingen, og benytte anledningen til å gi meg ulike utfordringer hver eneste uke.

Her kan du sjekke ut mer om PTX – denne er jo blant annet appen jeg bruker til å gjennomføre alle mine gruppetreninger.

I denne episoden tester jeg altså langrennsspesifikk styrketrening, noe som passer bra mtp. skirennet jeg skal gå om en drøy uke. Etterhvert vil dere få se meg teste ut fitness, «morning rave», hekkeløp med Christina Vukicevic (der jeg har med meg Silje fra podden, hehe), fitnessboxing.. mye forskjellig med andre ord?

Trykk på tannhjulet nederst til høyre for best mulig oppløsning, og se den aller helst i fullskjermsmodus?

Håper dere liker resultatet, og vit at noen tilpasninger og endringer vil skje i løpet av denne første sesongen.

Vi har lyst til å finjustere konseptet etterhvert som vi får tilbakemeldinger, der målet er at jeg skal ut av komfortsonen, men kanskje enda viktigere, at vi alle lærer noe av den personen jeg møter eller aktiviteten jeg tester. På denne måten slipper dere der hjemme å teste ut alt sammen, men heller sende meg ut i felten, og, tja.. se om det er noe for dere. Hehe. Videre er det jo gøy å få en bedre forståelse av hvorfor folk gjør det de gjør, hvordan de tenker for å bli best.. osv.

Ah, er så mye jeg er nysgjerrig på, og jeg gleder meg til å dele det med dere denne våren. 

En megatakk til Magnat Center for lån av lokaler, og ikke minst dyktige Melina Magulas, som tok seg tid til å filme med oss. Hun er så RÅ på det hun driver med! Sjekk henne ut på Instagram, @melinamagulas, for masse verdifull kunnskap rundt trening?

Feedback mottas med stor takk, gjerne på YouTube. Jeg vil jo gjerne at dette skal spre seg litt, så hvis du gir videoen en tommel opp på YouTube, samt gir den ei litta kommentar, så blir vi så glade! Enten med feedback på innsats og prestasjon, eller ideer til hva jeg kan teste – alt tas imot med takk ?

Håper du liker, og at du har en finfin søndag ellers også?

Flere
Artikler