Dørstokkmila finnes fortsatt

Mange tror nok at dørstokkmila forsvinner når man får hjemmegym – og teknisk sett gjør den jo det. Men jeg kan fortsatt kjenne på at «baaaah, det frister ikke i det hele tatt men jeg vet at følelsen er så god etterpååå», hehe. Før kunne jeg skylde på det ene og det andre, men nå er det ingen kjære mor. For all del, jeg står over hvis det virkelig ikke frister, men som regel er det gjerne en grunn til at en planlagt økt ikke frister – f.eks at jeg har sittet foran pc’en sammenhengende i 8 timer, og utsatt økten leeengst mulig, frem til klokka blir seint på kveld. Eller.. seksish, hehe. Det er seint i min verden. Altfor seint.

 Fornøyd før, men enda mer fornøyd etterpå! I kveld er mannen på julebord, så jeg slapper av hjemme med julegaveinnpakning, digg mat, litt godis, Sex og Singelliv-filmen på TV.. tidenes julefredag? Ikke minst lader jeg opp til jentenes julebord i morgen – det gledes!

Økten jeg kjørte var forøvrig #piasgym3 – som dere vet legger jeg den ut den første tirsdagen i måneden, og i januar er det 2. januar, hehe. Godt å være litt i forkant, så nå er den på film – bare å glede seg?

Anyhuuw – ville bare sjekke innom. Nå skal jeg snart hoppe til sengs med boken jeg lånte på biblioteket i går? God fredag❤️

Flere
Artikler