Drømmen som snart går i oppfyllelse

Hei, fine folk!

Her er klokken kvart på elleve på formiddagen, og jeg er på hotellrommet og jobber litt, før jeg skal kjøre dagens treningsøkt. I dag frister det ganske så lite, og økten blir deretter – jeg må finne på noe lysbetont, forholdsvis lett og restituerende for kropp og sinn ?

Dagene på treningsreise går som smurt, og jeg er over gjennomsnittet imponert over jentene vi har med oss – som alltid. Det er så utrolig god energi i gruppa, og ingen husker omtrent hvem som reiste alene, og hvem som reiste sammen – vi har glidd sammen i en stor, fin gjeng. Love it! I går hadde vi hviledag, så i dag er vi alle klare for en ny, kick ass dag. Vi startet med den faste morgenturen, etterfulgt av frokost, og i ettermiddag blir det en skikkelig beinøkt på gjengen, etterfulgt av dynamisk stretching og litt mindfulness.

I går knipset jeg og Maren noen øvelsesbilder i vannkanten, og jeg krysser armer og bein for at de kan brukes – de er nemlig til boken min, sommerprogrammene, og selv om Rasmus Kongsøre er min faste fotograf tenkte jeg at vi kunne prøve oss. Time will show, Rasmus bestemmer om de holder mål eller ikke? Disse over syns jeg ble superfine.. hyggelig for denne blekka å bli prydet med noe annet enn #treningstryne fra tid til annen, haha.

Angående boka – jeg nærmer meg målstreken hver eneste dag. Jeg sendte den mentale delen til Cecilie Ystenes for gjennomlesning, og den fysiske til Børge Fagerli, og her om dagen fikk jeg klarsignal fra begge to, samt en god klapp på skulderen. Det var en så god følelse å få høre at de embracer innholdet? Ikke minst er jeg sykt takknemlig for at de to travle menneskene tok seg tid til å lese igjennom stoffet. Nå er det første utkastet sendt til redaktøren, og hun er i gang med å korrekturlese, språkvaske, etc. Når jeg er hjemme fra treningsreise skal jeg og Rasmus knipse de siste bildene, samt cover til boka (uææ), og da er jeg neimen meg i mål ass.. sjukt.

Jeg har hatt en drøm om å skrive bok så lenge jeg kan huske, og at det endelig skjer er så sinnsyyykt gøy at jeg nesten ikke klarer å sitte stille, haha?

For de som ikke vet, boka inneholder både fysisk og mental trening, med mål om å gi deg de verktøyene du trenger for å bli din egen PT. Den følger deg gjennom de ulike sesongene og årstidene vi har i Norge, med mål om å følge oss alle gjennom de ulike sinntilstandene og periodene som følger vinter, vår, sommer og høst. På den måten håper jeg å hjelpe oss alle til å eliminere de oppholdene vi ofte har i ulike perioder i året, slik at vi blant annet får bedre kontinuitet i treningen, og dermed bedre resultater.

Boken skal være klar til førsalg i desember, så stay tuned?

Men nå får jeg komme i gang med dagens økt her.. deler den her inne om et er noe jeg tror dere kan ha bruk for også?

Men først.. en dobbel espresso, takk! ☕️?

Flere
Artikler