Kjernetrening på 20 minutter og livet på treningsreise

Hei og hopp fra Kroatia? I dag startet vi dagen med morgentur 08.00, etterfulgt av kjernetrening i drøye 20 minutter. Delte akkurat økten med jentene, og tenkte det kunne være flere der hjemme som kan dra nytte av den. Jeg kjører ofte disse øvelsene i kombinasjon med en løpetur eller intervaller ?

40 sek jobb, 20 sek pause på hver øvelse x 3 – feel the burn! Etter dette var det frokost og noen timer på solsenga, før jeg kjørte en treningsøkt, etterfulgt av lunsj. Deretter noen flere timer på stranda, før en treningsøkt med strikk og foredrag i mental trening. Nå kom vi akkurat inn på rommet etter middag og skal hvert øyeblikk sove. Livet på treningsreise er ikke så verst, ass☀️?

I morgen venter morgentur og SOMA MOVE før frokost, og på ettermiddagen er det workshop i styrketrening. Det gledes! Forresten, VING jobber med å få opp nettsiden til neste års turer, men avreisedatoer blir ihvertfall 19. mai og 23. august, og vi skal til Rhodos og Kypros. Vi har vært begge steder før, og de er helt konge! Send en mail til Ving på ving@trening.no om du vil sikre deg plass – men sier ifra så fort påmeldingen er åpnet altså – #egenreklame ?

Håper dere har det bra ?

Flere
Artikler