Ekspertene som hjelper deg med å finne riktig sports-BH

I samarbeid med Kari Traa

Forrige uke var jo både jeg og Silje fra podden med på et lanseringsevent for den nye sportsBH-kolleksjonen til Kari Traa.

  • Les mer om lanseringsfesten vi hadde HER.

I og med at de sponser Treningspodden om dagen er vi så heldige å ha fått mye innsikt i hvordan de har jobbet for å utvikle denne kolleksjonen, og ikke minst ønsker de å få frem hvordan vi alle bør gå frem når vi faktisk velger ut treningsBH når vi er i butikk. Førstkommende torsdag har du muligheten til å møte Kari Traas ekspertteam på nettopp sportsBH-er, og finne ut hvilke mål og modell som passer deg best.

Jeg var (okei, er) en av de som bare «plukket med meg» en som jeg syns ser digg ut, men har kommet på andre tanker etter å ha dykket litt mer inn i dette. 

Moroa skjer på G-Sport Storgata torsdag 16. februar klokken 16-19. 

Skjermbilde 2017-02-15 kl. 11.10.17

For det er jo som Kari Traa selv sa på lanseringseventet i forrige uke – det finnes ingen muskler som holder puppene oppe. Det er kun vev, fett og kjertler som henger og dingler, haha. Ikke noe galt i det altså, men da tenker jeg som så at jeg ihvertfall skylder meg selv å bruke noen minutter på å velge ut den varianten som passer meg best da, så jeg ihvertfall gjør mitt for å ta vare på det jeg har. Ikke minst er det diggere å trene, spesielt «hopp og sprett»-økter, når man har en BH som holder ting på plass.

Så, dette skal jeg bli enda klokere på førstkommende torsdag, og du er hjertelig velkommen til å bli med! Da stiller nemlig Kari Traa med sitt ekspertteam på G-Sport Storgata for å vise oss hvilke ting man burde ta hensyn til, hvilke mål man burde ta og hvilke treningsBH som passer deg best. De, og jeg, er på plass fra klokken 16-19, så her er det bare å møte opp.

Rett og slett et rigg som er stelt i stand for at vi skal kunne bruke tid og deres kompetanse på å finne ut av dette treningspuppestyret en gang for alle liksom – dette må utnyttes!

Jeg skal selv være tilstede for å teste ut eksperttemaet, og har planer om å gå derfra med en klokkeklar oppskrift på hvordan type sportsBH-er jeg trenger for å ta vare på frontpartiet så godt som mulig. Bli med a? 😀

Det vil selvfølgelig også være en konkurranse denne dagen, der en av de fremmøtte vinner en egen sportsBH fra Kari Traa. Da må man følge @karitraa på Instagram, og vise frem når du har behov for å bruke sports-BH, eller trenger ekstra støtte. Det kan være alt fra å løpe til bussen, vaske huset, står på hendene, danse osv – trenger ikke å være treningsrelatert, så her er det bare å være kreativ. Bidraget legges på Instagram med hashtaggene #yourbestsupporter #daretoplay #karitraa og #holdpådaiene (føler jeg hører Kari selv inni hodet mitt når jeg sier den siste hashtaggen der, haha).

I tillegg må jeg jo skyte inn at G-Sport i Storgata har sjukt mye fint treningstøy, sånn generelt – en gyllen mulighet til  fornye treningsgarderoben i hyggelig lag. Selv reiser jeg jo til Dubai på lørdag, og ser muligens mitt snitt til å fornye treningsgarderoben en smule før den tid.

90% av tøyet mitt er pakket ned i flyttekasser uansett, så det hadde kommet sabla godt med!

pin

Jeg og Silje lo godt over oss selv når vi faktisk stilte opp på en såkalt «BH-shoot», hehe. Men når trykket ligger på brukervennlighet og det faktum at man får det bedre på trening, så får det værra greit. Vi begge syns det var dritskummelt, men digg når det var over – syns bildet ble ganske så kult også. Tror det er å se i ShapeUp en gang i nær fremtid – woop!

Anyhuuw – jeg håper virkelig jeg treffer så mange som mulig av dere på torsdag. Kom når som helst mellom 16 og 19, så står vi klare til å hjelpe deg!

Eller.. ekspertteamet står klare – trokke du´ er keen på at jeg skal drive å måle opp de greiene her, haha. 

Fyr løs i kommentarfeltet om du har noen spørsmål – vi sees torsdag ettermiddag i Oslo sentrum! Og forresten – om du ikke har mulighet til å komme på torsdag, eller du befinner deg et annet sted i landet, så har Kari Traa sitt team planer om å møte opp flere steder, de. Sjekk ut kjøreplanen under her, og sørg for å møte opp når det passer deg 😀

unnamed

Flere
Artikler