En dag uten trening gir absolutt mening

Det har blitt noen dager uten trening på denne skrotten.

Akkurat en uke i dag, når jeg tenker meg om – da prøvde jeg meg på noen intervaller på Norefjell, men de var det ikke særlig fart på. Tydelig at kroppen var noe redusert allerede da. Anyhoow – er det ikke rart hvordan man så innmari fort blir vant til denne tilværelsen uten trening? Jeg sa det til kjæresten ved frokostbordet i dag – tidligere hadde det vært den mest selvfølgelige ting i verden å stikke på trening på en lørdag som dette. Når jeg tenkte på det i dag så var det nesten litt sånn.. rart å i det hele tatt tenke på å skulle dra til et treningssenter, for så å stresse kroppen så innmari, haha. Slite og styre med vektskiver og høy puls og greier liksom.. makan. Det har nok noe med å gjøre at jeg enda ikke savner det enda, i det hele tatt, men det har nok også en del med å gjøre at.. det er fort gjort å dette av treningsvogna når man først tar noen dager fri. Og når jeg kjenner meg klar for litt svetterier så kan jeg se for meg at det blir tøft å komme i gang etter treningspausen – få det inn i rutinene igjen liksom, hehe.

Og dette kommer fra meg, som jobber med trening på daglig basis. Tenk på alle de/dere som ikke gjør det, og som attpåtil «detter av lasset» x antall ganger i løpet av året, rett og slett fordi viktigere ting kommer i veien. Som for eksempel, tja.. livet, haha. Jeg følte med dere fra før, men litt ekstra nå kanskje – the struggle will be real, hehe.

Vel, den tid, den sorg. Foreløpig fyller jeg tiden min med to andre, vesentlige ting – mat og avslapning. 

Apetitten er ikke den samme som når jeg har en aktiv treningshverdag, men prøver allikevel å få i meg så mye sunne greier som mulig. Det var et par dager jeg ikke hadde matlyst i det hele tatt, da Poppa og Iste var det eneste som funket, men nå er magen stabil igjen og jeg kan spise hva jeg vil. Jeg (prøver) å tenke som alltid, «man er hva man spiser», og er uten tvil keen på å gi kroppen det den trenger for å bli frisk og rask.

frooe appelP1040252 P1040263

Kjæresten fikk på plass både gassgrill OG utemøbler i dag, så da fikk jeg variert litt mellom inne- og utesofa. Jammen meg digg! Og ikke minst – dette betyr at grillsesongen er i gang? Dere husker kanskje hvor stoka både jeg og mannen var på den i fjor? Hvis du har glemt det kan du for eksempel sjekke det ut i et av disse innleggene – to digge, superenkle oppskrifter på grillen, perfekt i vårsola!

  • Burgermiddagen som gir muskler – sjekk den ut HER.
  • To grønnsaksfavoritter på grillen – sjekk den ut HER.

chia

Det over her har blitt min nye favoritt etter at vi fikk chiafrø i goodiebagen på Run and Relax-eventet vi hadde for noen uker siden. Har allerede laga ei litta matmandag på det som kommer på, you guessed it, mandag.

Dett var dett, en liten lørdagshilsen fra meg – nyt lørdagen deres, hjerter.  

Flere
Artikler