En fot i bakken

Hei, gjengen?

Det er fredag, og jeg sitter henslengt på hjemmekontoret mitt og får unna div PC-greier før jeg kan ta helg. I kveld arrangerer jeg et treningsevent på CrossFit Fønix, du kan lese mer her, så har vært litt på farta for å ordne div ting til det også. Nå virker det som om alt er i skjønneste orden, og det er bare å glede seg til startskuddet går. Yeey!

Denne uken har løpt litt fra meg, og ble jo tross alt kortere enn vanlig også, noe som ikke kom sånn kjempegodt med, haha. Jeg hadde store planer om å få til en vlogg fra ShapeUp Weekend, men merket underveis at jeg rett og slett ikke hadde sjangs til å gjøre det i tillegg til alt annet. Sorry? Har faktisk bestemt meg for å gå bort ifra faste vloggdager, og heller bare lage vlogger når det både frister, og jeg har noe spesifikt å vlogge om – da blir det både mer spennnede for dere, og jeg ser for meg at det blir litt lettere å jobbe på den måten.

I morgen er jeg så heldig å ha fått et par billetter til Funkyginechallenge, og da tenkte jeg å mekke en vlogg. Det er nemlig perfekt sysselsetting før den tre, fire timer lange flyturen jeg skal på på kvelden? Jeg har ikke fått sagt det til dere, men for en liten uke siden booket jeg og mannen billetter til Frankrike. Noen i familien har nemlig kjøpt seg leilighet der, og vi er så heldige å få lov til å låne den en heeel uke. Ah, det gledes!

Setter stemninga ved å dele noen feriebilder fra i fjor, i og med at det ikke har vært særlig mye sommerstemning her til lands i år – enda.  

Fra lørdag kveld er jeg altså feriedamen – men kommer til å dele både her og på Instagram fordetom, bare kanskje ikke.. like fornuftig som ellers? Blir mest feriesnaps, god mat, sol og sommer – håper dere kan holde ut med det ei litta uke, hehe.

God fredag❤️

 

Flere
Artikler