Veien til hjemmegym, del 4: Noe av det viktigste utstyret i et hjemmegym

Reklame ism. Technogym

Hei folkens, og god onsdag?

Som dere vet fikk jeg ordnet meg treningsrom hjemme i kjelleren for litt over et år siden (shit man, tiden flyr), og for hver eneste måned som går blir jeg mer og mer takknemlig for at jeg gjorde nettopp det. Hjemmetrening har, logisk nok, blitt tatt til et nytt nivå, og spesielt nå som jeg kan ta med deler av utstyret utendørs. Da er hantler og kettlebells geniale å ha, og helt ærlig, hvis det er et sted jeg skulle startet når det kommer til hjemmetreningsutstyr, så er det nok nettopp de to tingene jeg ville investert i. Da har du muligheten til å trene absolutt hele kroppen, og i tillegg få opp pulsen og variere treningen i det uendelige.

I dagens video dykker jeg nærmere inn i økten dere ser meg gjøre i ukas vlogg, som kan gjøres hjemme om du har hantler der, eller på et treningssenter. Økter som dette er jo perfekt i prime time, når det er mye folk om man bare vil ha jobben gjort.

Hantlene jeg bruker i videoen kommer fra Technogym, som alt annet jeg har i hus, og som du ser er de megasmarte mtp. å spare plass. Det ytre materialet er dekket av silikon og sikrer mot skader og slitasjer og er skånsom mot gulvet. Det er enkelt å legge på og ta av vekter, noe som gjør terskelen for å ta de i bruk enda mindre. Du kan lese mer om Wellness Rack her.

Dette er den fjerde videoen i rekka i «historien om hjemmegymmet mitt», hehe, og om du enda ikke har fått med deg de tre andre kan du sjekke de ut under her. La deg inspirere, og fyr løs dersom du skulle ha noen spørsmål relatert til det å skaffe seg treningsrom hjemme.

Blogges/vlogges i morgen?

 

Del 2: Oppskriften du trenger – befaring og planlegging

Del 2: Montering og opplæring i utstyr

Del 3: Romaskinen som treningsverktøy

Flere
Artikler