En helg som ikke ble helg

Denne helgen har jeg vært på kurs fredag, lørdag og søndag, og de siste timene har jeg brukt på å forberede meg til et møte i morgen.

En helg som ikke har vært helg med andre ord, men slik er det jo noen ganger. Slike helger er jo også grunnen til at jeg innimellom kan ta meg litt fri akkurat når jeg vil, bare fordi jeg som regel jobber og er «på» til tider der andre er «av». Hvis det gir mening?

Håper du har hatt en nydelig helg, fining. Nå har jeg lagt planen for treningsuka som kommer, der jeg blant annet starter på et nytt treningsprogram. Det er bygget på treningsprogrammet du kan lese om i dette blogginnlegget, så feel free til å starte opp sammen med meg? Målet mitt er fortsatt de samme som før; 15 chins, 10 pull ups, gjennomføre Hauern (check), ha én hviledag i uken (90% check), klare 100 kg i knebøy og gjøre 5 handstand kipping push ups – foreløpig er det de to siste som gir meg mest spenning i hverdagen… hehe.

Og om du trenger enda mer treningsinspo kan du kjøpe boken min her – vi går sakte, men sikkert fra vinter til vår, og boken hjelper deg i overgangen, med både nyttige mentale verktøy, konkrete treningsprogrammer og, ja.. alt du trenger?

God søndag? ⭐️ ?

 

Flere
Artikler