En ræva treningsuke har vi alle godt av

.. liker jeg å tro, hehe.

Forrige ukes trening var ikke stort å skryte av.

Vi reiste bort 17. mai-helgen, noe som røska litt i rutinene mine, jeg var småsliten på 18. mai (noe jeg regner med at flere var, hehe), også var jeg liksom litt seig i kroppen resten av uka. På torsdag fikk jeg meg riktignok en god økt med Sterk uten utstyr-gjengen min, og lørdag ble det litt skikkelig styrke – men altså ikke helt oppe og nikket sammenliknet med det jeg jeg vanligvis logger av trening.

Meeen, det fikk meg til å tenke; jeg tror vi alle har godt av en ræva treningsuke iblant!

Både fordi det hjelper oss til å sette mer pris på de øktene og treningsukene som er gode, men også fordi slike uker og/eller perioder, ihvertfall for oss treningsfolk, gjerne er beskjed fra kroppen om at det kan være fint å roe ned. Jeg personlig er ikke i tvil om hvorvidt jeg har lyst til å trene eller ei, og vet at vondt i vilja er ikke mitt største hinder når det kommer til å få gjennomført økter. Så når jeg kjenner at kropp og hode er seige og det frister lite, og valgene mine og treningsuka blir deretter, har jeg lært meg å både vite og tenke at det er kroppen som sier ifra at den trenger litt ekstra hvile.

Det er vel på sett og vis ulempen med å være en som trener mye – fort gjort å tenke at det er fiasko hvis man ikke får til like mange økter som «vanlig».

Vel, å trene mye og blodhardt over tid er ikke sunt for noen, så kanskje kan det være smart å lære seg til å lese «dårlige treningsuker» som gode restitusjonsuker! Jeg sier ikke alltid at jeg selv får det til, men blir stadig bedre på det – som i dag, hehe.

Vel, i dag er det forøvrig mandag, så ny uke, nye muligheter.

Kroppen kjennes piggere ut, så hvem vet, kanskje det blir mer trening i loggen denne uka.. time will show. Runder av med å dele treningsuka som gikk, fra forrige uke altså, i og med at den utgikk på lørdag.

God mandag ?

TRENINGSLOGG UKE 21

LØRDAG 

SOMA MOVE med Sterk uten utstyr-gjengen.

SØNDAG

17. mai-økt! Jeg skulle egentlig gjøre 17 runder, haha, skjønner ikke hva jeg tenkte med. Det ble fem runder av øvelsene under, med 17 reps på hver. Det tok meg snaue 40 min. Digg egenvektsøkt!

Hoppende utfall
Situps
Klatreplanke
Skrå mountain climbers
Burpees
Push ups
Cossack squats
Hip thrust med abduksjon
X-jumps

MANDAG

Hviledag 

TIRSDAG 

Hviledag.

ONSDAG 

Hviledag.

TORSDAG 

Liveøkt med Sterk uten utstyr-gjengen. Vi kjørte økten under.

FREDAG 

Hviledag 

LØRDAG 

A1) Roing i ringer maks reps x 4

A2) Pistol squat (fra forhøyning, noe foran kroppen, bygge opp under hæl) maks reps x 4

B1) Dips i ringer maks reps x 4

B2) Ettbeins strake mark med bakre fot på forhøyning 12 reps x 3

C1) Bulgarske splittbøy med dip (vekt på skulder) 9 reps x 3

C2) Enarms roing med hantel med arm ut til siden 12 reps x 3

Finisher, 2 runder av.. 

1 min hindu push ups

1 min monsterwalk med strikk

1 min enarms hang clean and press @16 kg.

Flere
Artikler