Ny vlogg! Tips, triks og produkter som gjør det lettere å få trent med baby i hus

Inneholder reklame ism. Stokke

Yeey, ny vlogg, hehe. Nå er jeg on a role, føler jeg!?

Og ja, det blir litt babycontent innimellom altså – jeg vet ikke alle er der jeg er om dagen, men.. det er der jeg er, hehe. Derfor ønsker jeg også å inspirere og dele tips som gjør min hverdag lettere og mer sporty, i håp om at det kan hjelpe og motivere flere. I denne videoen snakker jeg om tips, triks og produkter som gjør det enklere for meg å få trent og være sporty med en baby i hus, men noen av tipsene er absolutt nyttige for dere uten kid, også.

I tillegg får dere bli med ei litta tur til frisøren (goodbye extensions), se noen kjerneøvelser jeg sverger til akkurat nå, trim på trilletur og litt lunsjinspo.

Hummer og kanari, bissniss as usual!

Under videoen (på YouTube) finner dere lenker til produktene fra Stokke, bare å spørre om dere lurer på noe. Husk å trykke like på videoen på YouTube, det betyr så mye, og abonner om du ikke allerede gjør det.

I neste vlogg tar jeg dere med på fotoshooten jeg hadde til boken min, også tenkte jeg å filme noen av mine favorittøvelser med nettopp strikker, som jeg jo snakker litt om i videoen over ?

Kom med innspill i kommentarfeltet til andre ting du kunne tenke deg å se i tiden fremover <3

I går hadde jeg min første styrkeøkt på ei litta stund, så kjenner det så innmari i beina i dag, haha. Får se om dagens «økt» ikke bare blir en trilletur i god motbakke. Vet ikke helt hvorfor, men kroppen restituerer ikke helt som vanlig for tiden, trenger mer tid mellom øktene.. føles ut som søvnmangelen preger meg litt ekstra for tiden. Bare én ting å gjøre, da; lytte til kroppen!

God søndag ? 

Flere
Artikler