Ny YouTube-video; tren med meg i stua!

Inneholder reklame for egne tjenester

Som dere vet kjører jeg nå månedlige Facebook-grupper der jeg tilbyr livetrening.

I mai har jeg hatt fokus på trening vi kan gjøre uten utstyr, derav navnet Sterk uten utstyr, og vi har vært en god gjeng som har trent sammen siden oppstart.

Du kan lese mer om opplegget her.

Det blir en ny runde i juni, skriver mer om det til uka, så om du digger dagens treningsøkt og rigg, følg med ?

På torsdag lagret jeg økten vi gjorde, og tenkte jeg kunne dele den her med alle som vil – på den måten får dere testet ut konseptet, og hvem vet, kanskje dere har lyst til å slenge dere med på Sterk uten utstyr i juni? Jeg kjører samme konsept som du kan lese om i innlegget over.

I livevideoen får du bli med på én times treningsøkt med meg, der vi bruker null utstyr, kun egen kroppsvekt – nydelig!

Jeg kjente faktisk økten skikkelig i kroppen i går (vi kjørte denne på torsdagen), så styrkeøkta jeg hadde på agendaen utgikk til fordel for en tur i skogen med vogn. Anyhyyw – gøy om du tester! Under ser du økten i sin helhet, så du vet hva som venter – kjør på!

Oppvarming

Worlds greatest stretch + reaching lizard

AMRAP 3 min

3 down ups

6 mountain climbers (på hver side)

9 knebøy

Hoveddel 50 sek jobb, 15 sek pause x 3 på hvert øvelsespar

A1) Ettbeins smale splittbøy

A2) Skuldersirkler stående på ett bein, bytte bein halvveis

B1) Sumo knebøy med med puls

B2) Walk out push up med hopp frem

C1) Utfall bak med hopp

C2) Liggende rygghev med svømmetak

Avslutning AMRAP 3 min x 2, med 2 min pause mellom

3 down ups

6 mountain climbers (på hver side)

9 knebøy

Jeg avslutter økten med 3 mageøvelser, 2 runder.

GOD TRENING! Om du digger konseptet, følg med her på bloggen til uka, da følger påmeldingsinfo til Sterk uten utstyr-gruppa for mai – skal jo ikke legge skjul på at det hadde vært stas å ha deg med, og forhåpentligvis få inspirere deg til å trene deg sterk uten utstyr – noe som jo også er gull verdt å kunne gjøre inn i disse ferietider ?

God lørdag ?

Flere
Artikler