En typisk dag i mitt (arbeids)liv

Som jeg skrev i går; denne dagen har gått i ett. And I loved every second of it! Ofte får jeg spørsmål om hvordan arbeidsdagene mine egentlig ser ut nå som jeg gjør «masse ulike greier på fulltid», hehe. Godt spørsmål! På tide å ta første steg mot å vise dere nettopp det. Jeg er jo nå så heldig å få være en del av De Nye-gjengen hos Egmont Publishing, der jeg hovedsakelig jobber med ShapeUp. Må nesten klype meg i armen når jeg skriver det, for realz.

En del av jobben som profil i DeNye er å podde sammen med fantastiske Silje Thorstensen, som jo resulterer i ny episode av Treningspodden hver mandag. Husk å følge oss på Soundcloud HER.

I tillegg, og i like stor grad, er jeg en del av det fantastiske teamet hos RAW Trening, der jeg jobber som både fysisk og mental trener. I dag har jeg for eksempel vært der hele dagen, da vi har hatt eksamen og evaluering med kursdeltakere i RAW-sertifisering i mental trening. Deretter tok jeg meg en kjapp treningsøkt, før jeg avsluttet med kunder. Jeg har kunder i mental trening hovedsakelig hver tirsdag og torsdag?

bokagoyrammlwwww

Alle kursdeltakerene var så flinke i dag – en sann glede å få lov til å tilbringe hele dagen med å lytte på, evaluere og lære av så flinke folk! Du kan lese mer om RAW Trening og hva vi tilbyr HER. Verdens beste sted, I tell you!

Når jeg satte meg på toget i kveld hadde klokke rundet åtte på kvelden, og jeg startet på dagens «innholdsproduksjon», dvs litt blogging og mekke noen videoer, samt tømme mailboksen. Alt funker såå fint å gjøre på min elskede Iphone. Nå er jeg godt planta i sofaen, og fortsetter der jeg slapp på toget, mett og god på speltlomper, avocado, spinat og ost. I korte trekk – en typisk dag. (Arbeids)dagen hørtes jammen meg lang ut når jeg skrev den sånn her, men samtidig.. jeg føler jeg driver med hobbyen min dagen lang. Det er selvfølgelig ikke alle dager jeg føler jeg svever på en rosa sky, men sånn stort sett.. så er arbeidshverdagen min over gjennomsnittet bra.

Det er takket være Cecilie Ystenes, Ronny Døhli og resten av gjengen hos RAW, som har tillit og satser på meg. Det er takket være fantastiske kunder som tar kontakt og ønsker å bli bedre, og stoler på at jeg kan hjelpe de med det. Det er takket være Egmont og Det Nye-redaksjonen som ville ha meg en del av teamet, og det er takket være alle de fantastiske menneskene jeg møter hver eneste dag, som en del av det å være en skrive, foredrags, trener, mental trener, kursholder-potet. Hehe. Men vet du hva? Det er aller, aller mest takket være meg selv. Ingenting kommer gratis, og der jeg er nå, sett i lys av det som har skjedd de siste dagene, Sunn Fornuft-prisen and all, så skal jeg rett og slett unne meg selv å kjenne litt på akkurat den gleden der.

Anbefaler deg å gjøre det samme – se deg litt rundt, tenk over alt som funker i hverdagen din og bare.. gi deg selv en klapp på skulderen? Det fortjener vi begge to!


Få updates, tips og triks på Facebook-siden min HER // Følg meg på Instagram HER // På Snapchat finner du meg under Piapiapiapia // YouTube-kanalen min finner du HER.

Flere
Artikler