Uken som gikk – smarte tips, sunn fornuft og bønnebrownies

 

Heisann hoppsann, og god fredag – endelig!

Uken har vært tipp topp, og uten tvil rast avgårde i en forrykende fart. Selv kom jeg nesten akkurat inn døra, etter å ha gjort noe jeg svært sjeldent gjør – ankom SATS, skiftet til treningstøy, så på meg selv et par sekunder, og så bare.. «nei. I dag er ikke dagen». Jeg har trent hele uka, og gav meg selv en klapp på skulderen når jeg, ved hjelp av en liten timeout med meg selv, innså at det nok var på plass med en hviledag i dag. Derfor har jeg nå ligget på sofaen et par timer, og trives godt med det. Her er uken som har gått.

Ukas fokus – «tipselender» (..?) på Facebook-siden min HER
Det er jo adventstid, og hva er vel mer innlysende, opplagt og forventet enn, nettopp, en julekalender. Vel, jeg var lenge inne på tanken, men søren heller.. trenger vi egentlig flere avsendere som skal ha oss til å konkurrere om ting? Ting vi allerede har mer enn nok av, spesielt nå i jula. Så jeg gikk for en litt annen variant, nemlig å dele et tips på min Facebook-side, hver dag frem til julaften. Kunnskap, inspirasjon og motivasjon får vi jo aldri nok av! I tillegg er det en måte for meg å bli enda varmere i trøya når det kommer til dette med video. Win, win! SÅ, sjekk ut og lik Facebook-siden min HER, og del den gjerne med flere – kanskje noen du vet setter pris på treningstips rett inn i newsfeeden sin?

Her er den første videoen jeg la ut. Snadder!

 

Ukas høydepunkt
Sunn fornuft-prisen!!!!!! Sorry for utropstegn-bonanzaen, men fy fasan, det var stort. Jeg har enda ikke fått samlet tankene mine rundt hele enda, men ja.. det var så gøy. Jeg tar meg selv i å lese juryens begrunnelse om og om igjen, og kjenner jeg blir like varm i sjela hver eneste gang. Når jeg fikk den prisen følte jeg virkelig at det jeg brenner for typ.. endelig har nådd frem og blitt lagt merke til, i en verden der lettkledde selfies og overfladiske «livet er herlig»-bilder ofte regjerer. Målet mitt har vært, og er, å nå frem til folk med et sunt trenings- og helsebudskap, uten å kle av meg, ty til billige løsninger for å få klikk, utgi meg for å være noe annet enn det jeg er eller «miste meg sjæl» på veien, og mandagens pris gav meg en god bekreftelse på at jeg er på rett vei.

sjiojmeee

 

Ukas throwback

Ah – for akkurat ett år tilbake mekket jeg brownies i heimen, laget av intet mindre enn bønner! Jeg tok faktisk meg selv i å nevne denne oppskriften i lunsjen med gjengen på jobben også, så det er på sin plass at oppskriften får skinne litt igjen. Denne snakker jeg faktisk om på Treningspodden på mandag også, så her erru´ rett og slett litt i forkant om du karrer den til deg allerede nå. Den er supergod, og jeg lover deg – du smaker ikke forskjell!

  • Du finner oppskriften HER.

nam

Om noen timer kommer mannen hjem fra jobbreise, og jøje meg, som jeg gleder meg! I helgen fortsetter oppussingsfesten, og jeg ser for meg en nydelig lørdag i morgen; kaffe på senga, god frokost, trening, husshopping, lunsj.. blir bra det! På kvelden skal jeg og mannen på julebord, så jeg aner en sliten søndag. MEN, jeg er beredt, og er 100% innstilt på å være offensiv inn i årets julesesong. Boblevann, fest, kleinhet og moro – bring it!

 

Flere
Artikler