Endelig! Ny episode av Treningspodden er ute

Endelig er første episode ute! Episode 31 av Treningspodden er live, der jeg og Silje Thorstensen snakker om alt mellom himmel og jord når det kommer til trening, kosthold og mentalt velvære.

I dagens episode var det naturlig å skravle litt om… 

cover_treningspodden

  • Hvorfor i alle dager jeg skal erstatte Karine, hva min rolle blir fremover, samt litt om meg og mitt. Mange kjenner kanskje til meg fra jeg jobbet som fast journalist i ShapeUp, men på ingen måte alle vil jeg tro.
  • Hverandres treningshverdag, og hva vi har hang up på akkurat nå. For min del, som dere vet, er det å bli sterkere et fokus, og jeg nevner blant annet at jeg (endelig) klarer å dingle etter pullupsstativet med vekter, noe som har tatt litt tid. For å få til det har jeg blant annet benyttet meg av disse seks tipsene.
  • Både jeg og Silje var på NIH Convention, der Anders Meland sitt foredrag om «Stillhetens Råskap» var noe av det som traff oss begge midt i hjertet. I episoden deler vi høydepunktene fra foredraget hans, hvorfor vi syns det var så bra, samt våre beste tips til hvordan man kan implementere og dra nytte av mindfulness i egen hverdag (uten å bli heelt yogi – ain´t nobody got time for that). Dette er jo noe jeg jobber mye som mental trener også, og ja, det er virkelig som både Anders og Meland sier – det er når man hviler at man blir sterkere.
  • Episodene fremover er sponset av Den Lille Nøttefabrikken og Kari Traa. Vi kjører to superkule utfordringer, der man hver uke kan vinne et treningsantrekk fra Kari Traa, samt en egen helside i ShapeUp (!!).
  • Avslutningsvis svarer vi på et lytterspørsmål – hva er egentlig en finisher? Vi svarer, og deler vår favorittfinisher akkurat nå. Min er ganske nørd, men jeg liker´n så godt – perfekt for oss som vil bli bedre i skisporet!

Slik hører du på podcast:

lytt

Du finner også alle episodene på Treningspodden sin SoundCloud-konto HER. Jeg gleder meg stort til å høre hva dere syns om episoden – dette er GØY!

skjermbilde-2016-10-31-kl-18-18-10

 

Flere
Artikler