Endelig er den her! Smakebit på Det Nye ShapeUp sin ekstra store høstutgave

Ah, jeg danset omtrent rundt i lokalet i går da jeg kom på jobben, når denne rakkern lå og ventet på meg på kontoret.

Er den ikke fin?!
Er den ikke fin?!

Månedens utgave er ekstra stor, med fokus på høsten og ShapeUp Kickstart. Noen av dere har kanskje fått med dere at jeg og Maren har fjåsa en del i vår og sommer? Vel, dette er mye av grunnen! Maren er høstens kickstart-PT, og i den forbindelse har vi mikket og mekket for å stelle i stand tidenes høstutgave. Målet vårt er å gi oss alle tidenes kickstart på høsten, blottet for treningjag, kjas, press og mas. Vi fokuserer på treningsglede, noe jeg virkelig føler at denne månedens utgave representerer. Her velger du nemlig ikke bare mellom ett treningsprogram, men tre!

Et stort intervju med Maren
Et stort intervju med Maren

image

For ikke å snakke om et supert treningsprogram! Maren sine øvelser kan gjøres hvor som helst, når som helst, og du trenger null utstyr. ALLE kan bli med på årets kickstart.
Øvelsene kan gjøres hvor som helst, når som helst, og du trenger null utstyr. ALLE kan bli med på årets kickstart.

_X3A1911

I tillegg til Maren har vi hanket inn tre ekstra superjenter! Inger og Elizabeth har bidratt med hvert sitt treningsprogram, og herlige Andrea står for supermaten vi kan fråtse i denne høsten.

image

Jeg kommer selv til å trene denne økten fremover, og gleder meg til vi alle skal gjøre det sammen. Dette skriver jeg mer om på neste #treningstirsdag, så husk å sjekke innom.
Jeg kommer selv til å trene denne økten fremover. Ved siden av crossfiten er det digg å ha èn styrkeøkt der jeg pusler på egenhånd. Gleder meg til vi alle skal gjøre det sammen! Dette skriver jeg mer om på neste #treningstirsdag, så husk å sjekke innom.

Egentlig skulle superjenta Inger egentlig være med å trekke denne kickstarten hun også, men når jeg var i Dubai og knipset og mikset til utgaven visste vi alle fint lite om hennes tilstand noen måneder etter. De lykkelige omstendighetene gjør jo at hun ikke kan trene slik som hun pleier 🙂 Jeg hadde trent dette programmet uansett, men har planer om å blogge en del om det den kommende måneden. For jeg regner med det er en del av oss som vil trene på treningssenter også? Dette programmet er for meg perfekt å kombinere med crossfit og annen trening, da jeg liker å ha en basic styrkeøkt på egenhånd ila. uken 🙂

Det tredje programmer er satt sammen av Elizabeth Killi, som blant annet er medtrener når vi har ShapeUp Bootcamps i Portugal.

Ah, nå er det søren meg ikke lenge igjen til bootcamp heller, bare noen usle, små uker. Tidenes høstferie spør du meg! Sees vi? 😀

Jeg har ambisjoner om å gjøre denne også jeg altså. Merker det så godt på kroppen at det er lenge siden jeg har gjort noe som helst form for yoga, bevegelighet, Bikram, you know. Derfor er dette perfekt!
Jeg har ambisjoner om å gjøre denne også jeg altså. Merker det så godt på kroppen at det er lenge siden jeg har gjort noe som helst form for yoga, bevegelighet, Bikram, you know. Derfor er dette perfekt!
Mmm, en fullstendig ukeplan der du kan velge, vrake, trikse og mikse med alle slags mulige digge og enkle oppskrifter. Takk Andrea!
Mmm, en fullstendig ukeplan der du kan velge, vrake, trikse og mikse med alle slags mulige digge og enkle oppskrifter. Takk Andrea!
Jeg har skrevet en sak om hvordan du kan ta bedre beslutninger. For lider du av beslutningsvegring? Litt? Vel, det gjorde jeg, inntil jeg leste en bok som inspirerte meg til å skrive denne saken. Nå er jeg kurert. Nesten, hehe.
Jeg har skrevet en sak om hvordan du kan ta bedre beslutninger. For lider du av beslutningsvegring? Litt? Vel, det gjorde jeg, inntil jeg leste en bok som inspirerte meg til å skrive denne saken. Nå er jeg kurert. Nesten, hehe.
Jeg har også laget et nytt 15 minutters treningsprogram, som denne gangen tar for seg trappetrening. Rett og slett en fullstendig treningsøkt du kan gjøre på 15 min, kun ved hjelp av en trapp. Perfekt i kombinasjon med en løpetur.
Jeg har også laget et nytt 15 minutters treningsprogram, som denne gangen tar for seg trappetrening. Rett og slett en fullstendig treningsøkt du kan gjøre på 15 min, kun ved hjelp av en trapp. Perfekt i kombinasjon med en løpetur.

image

Eeh.. Ja takk.
Eeh.. Ja takk.
Den siste måneden har jeg fått øynene opp for fiskekaker, og visste at det er stor variasjon i kvalitet og næringsinnhold altså. Men SÅ stor?! Les og lær.
Den siste måneden har jeg fått øynene opp for fiskekaker, og visste at det er stor variasjon i kvalitet og næringsinnhold altså. Men SÅ stor?! Les og lær.

Det er ikke lenge igjen til det braker løs med ShapeUp Convention! Som en smakebit har Camilla Lorentzen bidratt med en minitreningsprogram for booty`n. I like!

Petbe_20150713 1901 011

ShapeUp Convention er forresten fullbooket, så dersom du ikke har sikret deg plass – sørg ihvertfall for å få med deg månedens utgave 🙂

_X3A3353

Plukk med deg månedens utgave, så kickstarter vi høsten sammen! På mandag er det offisiell oppstart for meg og Maren, + x antall herlige ShapeUp`ere rundt om i landet.

Er dere med? 😀

Flere
Artikler