Endelig er det dags!

Som jeg skrev i går, eendelig er det klart for en ny treningsreise!

Dette har stått i kalenderen i så mange uker, og når det endelig står på agendaen, ja, da blir jeg så happyyy! Dagen i dag går med til reise, komme i orden og møte alle de flotte jentene. Vi skal til Kypros, på et hotell som jeg faktisk har vært på tidligere – det var her jeg var med som trener på VING Camp i fjor. Vi skal være her en hel uke, og dagene kommer til å bestå av sol, sommer, trening, avslapning og ja.. nytelse! Herre jemini, som jeg gleder meg.

Dette er bilder fra tidligere turer – denne gangen har vi altså med oss en helt ny gjeng, med unntak av noen jenter som har vært med oss tidligere – så hyggelig at de joiner på ny. Totalt er vi cirka 40 jenter på tur! Bloggen lever i beste velgående hele uken, men jeg må på forhånd si sorry for mye sommerlige vibber, digitale d-vitaminer og potensielt irriterende treningsglede, hehe. Regner med at de fleste av dere også følger Maren sin blogg, som definitivt kommer til å gi dere en god smakebit på livet på treningsreise – hun er som regel hakket mer rutinert enn meg på å knipse smuuude bilder, hehe ?

Hashtaggen #piaogmarenstreningsreise kommer til å koke?

Jeg hører rykter om et ganske ok+ vær hjemme i Norge også den kommende uka, så blir nok ikke så verst å være hjemme heller ? Good fredag, så blogges vi i morgen – nå skal jeg nyte utsikten fra bussen til hotellet, senke skuldrene og bare NYTE det faktum at jeg har en uke foran meg med sol, sommer og treningsglede ??☀

 

Flere
Artikler